ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΕΚΑΣ

«Καλώς να έλθει ο Επαλέ»

«Ζω ένα όνειρο». Ο Φάνης Γκέκας με επτά γκολ στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Μπόχουμ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Ζοέλ Επαλέ: «Θα είναι πολύ ωραίο για μένα να έχω έναν άνθρωπο να μιλάω για την Ελλάδα. Για μένα είναι πολύ όμορφα στη Γερμανία. Ο κόσμος, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου στην Μπόχουμ με υποδέχθηκαν ζεστά από την αρχή και αυτό με βοήθησε να νιώσω άνετα και να μπορέσω να παίξω καλά». Μπορώ βέβαια να πάω και καλύτερα. Οσο για την άρνησή του να πάει στον ΠΑΟΚ είπε: «Είχα πει ότι θα προτιμούσα να καθόμουν στον πάγκο παρά να παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μέσα στα πλάνα μου να έρθω και να παίζω σε μια ελληνική ομάδα και το είχα ξεκαθαρίσει, και έτσι έφυγα για το εξωτερικό».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ενας «Κακά» στον Αρη

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Κάρλος Εντουάρντο Φεράρι «Κακά», ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, προχώρησε ο Αρης. Ο «Κακά» έχει αγωνιστεί στη Ρέιντζερς, την Μπέρμιγχαμ, τη Σαλαμάνκα, την Αλμπαθέτε, την Ακαντέμικα και τη Λας Πάλμας. Οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Ισπανό αμυντικό Πάμπλο Κοΐρα, ο οποίος έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νέων το 1999 και έχει αγωνιστεί στις Κομποστέλα, Θέλτα του Βίγκο, Αλαβές και Ρεκρεατίβο Ουέλβα.

ΠΑΟΚ

Ηλθαν, είδαν και απήλθαν

Ηρθαν, δεν πρόσφεραν και έφυγαν. Οι Μιγκέλ Ρεμπόσιο και Κάρλος Σεγκάρα πέρασαν χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους. Μάλιστα, θα εισπράξουν 65 και 80 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς δεν έδειξε να ενοχλείται από αυτές τις εξελίξεις, μιας και δεν τους υπολόγιζε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε και επίσημα χθες την τεχνική ηγεσία των Βοιωτών. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γιάννη Κομπότη, για συμβόλαιο 1,5 έτους. Η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ο Τσιώλης θα έχει και προσωπικές επαφές με τους παίκτες, ώστε να τους μιλήσει για τη δική του φιλοσοφία.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΥΕΛΒΑ

«Εσβησαν» στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις οπαδοί της Ουέλβα, ενώ άλλοι 35 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ συγκρούστηκε με φορτηγό. Παρά την έκκληση της Ουέλβα, το ματς θα διεξαγόταν κανονικά χθες βράδυ, με ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη και τις εισπράξεις να χορηγούνται στις οικογένειες των θυμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή