ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι αναστρέψιμη» είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δίνοντας ελπίδες στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πως μπορεί η ομάδα τους να βρεθεί πάλι με αξιώσεις στη διεκδίκηση του τίτλου. Το πώς θα πετύχει αυτή την ανατροπή δεν το εξήγησε και δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει. Το μόνο που προανήγγειλε, αναφορικά με τον τρόπο που θα μπορέσει να φέρει την ανάκαμψη, ήταν απομακρύνσεις κάποιων παικτών, που κατά την άποψή του δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

ΚΑΙ αυτό είναι το κρίσιμο σημείο, που θα πρέπει να προσέξει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Πως η μερική αλλαγή του ρόστερ, να μη γίνει υπό το κράτος της πίεσης, για τα μάτια του κόσμου. Αλλά σε συνεννόηση με τον προπονητή που θα πρέπει να είναι ο απολύτως υπεύθυνος για τις όποιες μεταγραφές.

ΕΙΝΑΙ γνωστή η παροιμία και ο Παναθηναϊκός την έχει νιώσει στο πετσί του. «Οπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει»… Και στην Παιανία για πολλά χρόνια υπάρχει σκοτάδι. Γι’ αυτό ο «Τζίγγερ» πρέπει να αφήσει το τιμόνι των μεταγραφών στον Μουνιόθ. Να μην επιτρέψει σε κανέναν άλλο να κάνει… στραβοτιμονιές, που θα οδηγήσουν την ομάδα να στραπατσαριστεί πάλι στο πρώτο εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά της. Γιατί στο φινάλε αυτός πληρώνει τις ζημιές…

ΠΟΛΛΟΙ περίμεναν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να αποδώσει στον εαυτό του και τις όποιες ευθύνες τον βαρύνουν για την πορεία της ομάδος. Μπορεί να μην το έκανε με άμεσο τρόπο. Ομως η απόλυση του Μπάκε από τις πρώτες αγωνιστικές και η απόφαση να απομακρυνθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, πείθουν πως καταλαβαίνει και διδάσκεται από τα λάθη του…

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ του Παναθηναϊκού δείχνει αποφασισμένο να μην αφήσει στην τύχη την ανάκαμψη της ομάδος. Κι αυτό σίγουρα είναι υπέρ του. Θα πρέπει όμως να κλείσει τα αυτιά του στους… αυλοκόλακες οι οποίοι του τα χαϊδεύουν, λέγοντάς του πως για ό,τι κακό και στραβό συμβαίνει στον Παναθηναϊκό φταίει ο… «αιώνιος».

ΝΑ δει το δάσος και να μην κοιτάξει το δένδρο. Η ΠΑΕ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος, δεν έχει την ανάγκη κανενός και ούτε ποτέ στηρίχθηκε σε οικονομικά δεκανίκια της Πολιτείας. Εχει τη δική της δυναμική και μέσα από αυτήν με υπομονή και δουλειά μπορεί να ανακτήσει τα σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή