ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Τουλάχιστον μέχρι το 2010 θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ ο Γάλλος επιθετικός Λουί Σαχά, που υπέγραψε χθες επέκταση στο συμβόλαιό του. Ο 28χρονος έχει ήδη πετύχει 12 γκολ φέτος και θεωρείται επαρκής αντικαταστάτης του Ρουντ φαν Νιστελρόι στο «Ολντ Τράφορντ».

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: Εναν ξεχωριστό υπήκοο πρόκειται να αποκτήσει το βασίλειο της Ισπανίας, αφού ο Ροναλντίνιο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου. Ετσι μοναδικός μη Ευρωπαίος στην Μπαρτσελόνα θα μείνει ο Σαμουέλ Ετό.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Η Ξάνθη απέκτησε για πέντε χρόνια από τη Βικτόρια τον Μάρτιν. Ο νέος ποδοσφαιριστής της γεννήθηκε στις 17.04.84, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού και είναι στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Τσεχίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο διεθνής Νιγηριανός Γκάρμπα Λαβάλ. H ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει και τονίζει πως αυτή έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ: Ο Ηρακλής και η Κέρκυρα θα «λογοδοτήσουν» στις 4 Ιανουαρίου, ο μεν «Γηραιός» για τη συμπεριφορά του δηλωθέντος ως διερμηνέα κ. Καπαγιαννίδη στον αγώνα με την Ξάνθη, η δε Κέρκυρα για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Η κοινωνική προσφορά της ομάδας της Καισαριανής συνεχίζεται. Σήμερα στις 3.30, στο γήπεδο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί, μετέχει σε μίνι τουρνουά με τις ΑΠΣ Αμπελόκηποι, Δάσος Χαϊδαρίου και την ομάδα των ψυχικά πασχόντων του ΨΝΑ «Αναγέννηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή