Γκέρσον ο νέος … Ριβάλντο

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχές για «καλές γιορτές» και ξεκούραση έδωσαν πάνω στο… γρασίδι του προπονητικού κέντρου του Ρέντη οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού και ο Πίνι Γκέρσον, σε μια πρωτότυπη ιδέα του Ισραηλινού τεχνικού να είναι ποδοσφαιρική η τελευταία προπόνηση της ομάδας του για το 2006. Ο Γκέρσον και οι συνεργάτες του θέλησαν να τους «χαλαρώσουν» μετά το παιχνίδι με τη Φορτιτούντο και πήγαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ρέντη, όπου έτρεξαν ελαφρά και εν συνεχεία «έπεσε γέλιο» με την προσπάθεια των Αμερικανών παικτών να «μυήσουν» τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο αμερικανικό ποδόσφαιρο!

Οι Ευρωπαίοι παίκτες, όμως, «ανταπέδωσαν» τις γνώσεις τους στο κλασικό ποδόσφαιρο. Ο Σκούνι Πεν αποδείχθηκε άριστος μαθητής και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, που είχε ρόλο τερματοφύλακα! Από τους Ευρωπαίους στο ράγκμπι ξεχώρισε ο Γιάννης Μπουρούσης, που δοκίμασε την τύχη του και ως kicker…

Μετά τους δυο αυτούς ξεχωριστούς αγώνες, οι «ερυθρόλευκοι» αλληλοευχήθηκαν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και ήδη απολαμβάνουν την άδειά τους. Οι Ακερ, Ντόμερκαντ, Πεν, Στικ και Ζίζιτς αναχωρούν την Παρασκευή (22/12) για τις πατρίδες τους, ενώ Μουλαομέροβιτς και Μασιγιάουσκας θα περάσουν τις άγιες μέρες στην Αθήνα.

Ο Γκέρσον θα πάει στο Τελ Αβίβ για να περάσει με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή στο παρκέ προγραμματίστηκε για τις 27 Δεκεμβρίου, αφού στις 3 Ιανουαρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ρεκόρ εφτά νίκες και δύο μόλις ήττες και ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε ότι ο άμεσος στόχος της ομάδας του, στις αρχές του 2007, θα είναι η διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου από την Ταού Κεράμικα:

«Προερχόμασταν από δύο ήττες κι αυτό το στοιχείο από μόνο του έκανε δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα γιατί τώρα θα μπορέσουμε στη διακοπή να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας και να επιστρέψουμε με περισσότερη ενέργεια. Θα επιδιώξουμε την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου μας, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά στάνταρ. Πιστεύω ότι μπορούμε. Προσωπικά, από το 2006 κρατάω τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό κι από το 2007 ελπίζω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή