Δυνάμωσαν στον στίβο Ολυμπιακός και ΠΓΣ

Δυνάμωσαν στον στίβο Ολυμπιακός και ΠΓΣ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός είναι μάλλον ο κερδισμένος των φετινών μεταγραφών στο στίβο, με βάση τα όσα ενέκρινε η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Ο μεγάλος αντίπαλός του, ο Πανελλήνιος έχασε κάποιους εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες, απέκτησε, όμως, και μερικούς πολύ καλούς. Ας πούμε, η πρωταθλήτρια των 1.500 μ. Νάντια Εφεντάκη πήγε στον Οδυσσέα Αγ. Δημητρίου και ο δεκαθλητής, Κώστας Καραμουσαλής στον Ολυμπιακό. Πήρε, όμως, από τον Ολυμπιακό, τον μαραθωνοδρόμο, Λάμπρο Ζάραγκα, από τον ΓΣ Ηλιούπολης τον Παντελή Μελαχροινούδη (400μ.), από τον Ευβοϊκό τον τριπλουνίστα, Σταύρο Γεωργίου και από τον ΠΑΟΚ τον Μιχάλη Παρμάκη (5.000 μ.).

Ο Ολυμπιακός απέκτησε, μεταξύ άλλων, και τους Τάσο Φράγγο (Πίνδαρος Θηβών, 5.000 μ., 3.000 μ. στιπλ) και Ευθύμη Κατσικαντάμη (Ευβοϊκός, σφυροβολία).

Εντυπωσίασε ο Πανναξιακός, που απέσπασε από τον Παναθηναϊκό την πρωταθλήτρια των 400 μ., Δήμητρα Ντόβα και τον τριπλουνίστα, Σταμάτη Λένη. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον πολύ καλό 400άρη του ΓΑΣ Λέσβος, Στέλιο Κοπάνου

Δύο παλαιές σπουδαίες ρίπτριες, η δισκοβόλος, Στέλλα Τσικούνα και η σφαιροβόλος, Ελένη Τσεντεμεΐδου, επέστρεψαν στις «ρίζες» τους. Η Τσικούνα από τον Ολυμπιακό πήγε στη Νεάπολη Χαλκίδας, όπου θ’ ασχοληθεί με την προπονητική και ίσως βοηθάει στους διασυλλογικούς, και η Τσεντεμεΐδου από τον Πανελλήνιο στον Φίλιππο Καβάλας. Το ίδιο έγινε με τον δεκαθλητή, Ευθύμιο Ανδρέογλου, που από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης πήγε στον ΣΚΑ Δράμας.

Ο Πανιώνιος πήρε δύο καλούς 400άρηδες, τον Γιώργο Οικονομίδη (Πειραϊκός) και τον Δημήτρη Γιέπο (Παναθηναϊκός). Ο Τρίτων Θεσσαλονίκης απέκτησε από τον Αίολο Μακεδονίας την Ελευθερία Παπαδοπούλου (400μ.) και τον σφαιροβόλο, Σταμάτη Ντίτνιλα (Φίλιππος Γιαννιτσών).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή