Κοντά στην ΑΕΚ ο Μαρκόφσκι

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταγραφικά εδέσματα αναμένεται να έχει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της ΑΕΚ. Τα σενάρια για την απόκτηση, τουλάχιστον, δύο ποδοσφαιριστών, πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, έχουν φουντώσει. Τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο είναι του Μπόγιαν Μαρκόφσκι και ενός Αφρικανού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, καθώς η διοίκηση έχει επιλέξει τη γνωστή, σε τέτοια θέματα, τακτική της σιωπής.

Ο Μαρκόφσκι θα βρεθεί στη χώρα μας το διάστημα των διακοπών και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί από τους «κιτρινόμαυρους». Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός και αρχηγός της Βαρντάρ Σκοπίων θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις. Το… προξενιό φέρεται να έκανε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βαρντάρ και πρώην αστέρι του ποδοσφαίρου της χώρας, Ντάρκο Πάντσεφ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ιλια Ιβιτς.

Αναφορικά με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή από την Αφρική, το πιθανότερο είναι να τον έχει βολιδοσκοπήσει ο Εγκεν Γκέραρντ, ο οποίος βρίσκεται στη Μαύρη Ηπειρο με αποστολή την ανεύρεση ταλέντων. Ολες οι κινήσεις, ωστόσο, έχουν την έγκριση του Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο οποίος μαζί με τον Ιβιτς εξέταζει όλα τα μεταγραφικά ενδεχόμενα.

Εν τω μεταξύ, στους άμεσους στόχους τους είναι και η πώληση του Στέφανο Σορεντίνο στην Τζένοα. Η δεδομένη επιθυμία του Ιταλού τερματοφύλακα να επιστρέψει στην πατρίδα του, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτησή του, κάνει τη μεταγραφή να βρίσκεται σε πρωτεύουσα θέση για τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Βέβαια, η Ενωση έχει τον πρώτο λόγο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της (ζητάει περίπου 1.8 εκατ. ευρώ) δεν πρόκειται να συναινέσει. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Αλέσιο Σκάρπι, που βρίσκεται ανάμεσα στα ανταλάγματα για την απόκτηση του Σορεντίνο, φέρεται να μην έχει καμία αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Στον Εθνικό, με τη μορφή δανεισμού, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγγελος Κομβολίδης. Ο παίκτης ξεκίνησε τη χρονιά ως δανεικός στην ομάδα του Θρασύβουλους, αλλά εκεί πήρε μόλις ελάχιστες ευκαιρίες και αυτές ως αλλαγή, κάτι που ανάγκασε την ΑΕΚ να στραφεί στους Πειραιώτες, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή