Μόνο με άμυνα δεν προκρίνεσαι…

Μόνο με άμυνα δεν προκρίνεσαι…

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας ως κύριο μέλημά τους τη διατήρηση του μηδέν για την εστία τους, Κέρκυρα και Ιωνικός αναζήτησαν χθες στο νησί των Φαιάκων μία θέση στον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Αλλά επειδή και οι δύο ομάδες… αρίστευσαν στα αμυντικά τους καθήκοντα, ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) και έτσι θα διεξαχθεί δεύτερο παιχνίδι στη Νίκαια στις 10 Ιανουαρίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι στα πρώτα τριάντα λεπτά χάθηκαν μόλις δύο ευκαιρίες. Στο 14΄ ο Ιωνικός έφθασε κοντά στο γκολ με τον Ονουάτσι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζαχαρόπουλος ανάγκασε τον Καντιμοίρη να πραγματοποιήσει μία δύσκολη επέμβαση, στερώντας από τους γηπεδούχους το γκολ. Εως το «φινάλε» του πρώτου μέρους η Κέρκυρα πίεσε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη ο Ιωνικός είχε τον πρώτο λόγο. Εχασε μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να πάρει την πρόκριση μέσα στην Κέρκυρα. Στο ίδιο διάστημα, πάντως, και οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ απείλησαν. Μάλιστα, είχαν και την τελευταία ευκαιρία του αγώνα με επικίνδυνο σουτ του Γκουέλα στο 89. Ο διαιτητής Τσίκινης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νατσούρα, Γκούτμαν, Κοτίτσα, Οφρυδόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σιντιμπέ, Βαρτζιώτης, Μοσχογιάννης, Καραδήμος, Φούφουλας, Φλαβίνιο (46΄ Ντ’ Ακόλ), Καγκιούζης (58΄ Σκούφαλης), Κουτσουρές (69΄ Πετράς), Γκουστάβο, Γκουέλα, Ζαχαρόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Καντιμοίρης, Κοτίτσας (69΄ Κιμπικούλα), Οφρυδόπουλος, Ζαβάνιο, Ντα Κόστα, Καραδέμητρος (46΄ Φαμπίνιο), Γκούτμαν, Λετιέρι, Ουκάρ, Νατσούρας, Ονουάτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή