Ο μόνος αήττητος ο ΠΑΟ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προγνωστικά που τους έφεραν ως φαβορί του τέταρτου ομίλου, του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ, επιβεβαίωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου «κλείδωσαν» μια θέση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει ηττηθεί. Σωματεία από την Ιταλία και τη Ρωσία, με παράδοση στο άθλημα και πολλές διακρίσεις, έχουν χάσει βαθμούς αλλά οι «πράσινοι» δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν, αυτήν τη χρονιά, κάτι καλό στην Ευρώπη. Τον περσινό Ηρακλή έχει αρχίσει να θυμίζει ο Γηραιός. Η εκπληκτική νίκη επί της Ντιναμό Μόσχας έδωσε «φτερά» στις ελπίδες των «κυανόλευκων» για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν παίρνει μέρος καμιά ελληνική ομάδα. Την κούρσα οδηγεί η γαλλική Τουρ. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής: Μπέλγκοροντ – Ποντγκόριτσα 3-0, Πάλμα Μαγιόρκα – Ντίρεν 3-1, Τιρόλ Ινσμπρουκ – Τουρ 2-3. Η βαθμολογία: Τουρ 9, Πάλμα Μαγιόρκα 8, Μπέλγκοροντ 8, Ποντγκόριτσα 7, Ντίρεν 7, Τιρόλ Ινσμπρουκ 5. Η Μπέλγκοροντ έχει δύο μηδενισμούς

Ενισχύσεις στον Ηρακλή

Με την τρίτη θέση «φλερτάρει» ο Ηρακλής στον δεύτερο όμιλο. Ο Γηραιός ανακοίνωσε -και τυπικά- την απόκτηση του Τζέιμι Πόλστερ στη θέση του Πίτερ Ορλί. «Είναι ένας παίκτης που θα μας προσφέρει σίγουρα παραπάνω», δήλωσε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Αλέκος Λεώνης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συζητάει και με τον Κουβανό ακραίο, Ραμόν Γκάτο. Οι ενισχύσεις θα βοηθήσουν σημαντικά τον Ηρακλή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Στο δεύτερο όμιλο επικεφαλής βρίσκεται η Τρεβίζο. Τα αποτελέσματα: Παρί – Ορτεκ Ρότερνταμ 3-0, Τρεβίζο – Νόλικο Μαασέικ 3-0, Ηρακλής – Ντιναμό Μόσχας 3-0. Η βαθμολογία: Τρεβίζο 9, Ντιναμό Μόσχας 9, Νόλικο Μαασέικ 8, Ηρακλής 7, Παρί 7, Ορτεκ Ρότερνταμ 5.

Με… «5Χ5» προχωράει στον τέταρτο όμιλο o Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να τους ανατεθεί και η διοργάνωση για το «φάιναλ φορ» ώστε, με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, να διεκδικήσουν τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. Κούνεο – Οστράβα 3-1, Φριντριχσάφεν – Νουμάνθια Σορία 3-0, Βοϊβοντίνα – Παναθηναϊκός 0-3. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 10, Κούνεο 9, Φριντριχσάφεν 8, Οστράβα 7, Βοϊβοντίνα 6, Νουμάνθια Σορία 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή