Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν την έκπληξη στο ΝΒΑ

Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν την έκπληξη στο ΝΒΑ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε και πάλι στον πάγκο των Χιούστον Ρόκετς, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έπαιξε τέσσερα λεπτά στον αγώνα των Σιατλ Σούπερσονικς, αλλά κοινός παρανομαστής και των δύο Ελλήνων παικτών ήταν η ήττα που γνώρισαν οι ομάδες τους. Ο Γλυνιαδάκης συμπεριλήφθηκε και πάλι στην πρώτη πεντάδα, είχε 4 ριμπάουντ και 4 φάουλ, αλλά δεν σημείωσε πόντο. Οι Σούπερσονικς ηττήθηκαν με 89-87 από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ενώ οι Ρόκετς έχασαν από τους Μάβερικς με 104-95.

Τι κι αν βρέθηκαν στο μείον 21 κατά τη διάρκεια του τέταρτου δωδεκαλέπτου; Οι Γιούτα Τζαζ ήταν αυτοί που γέλασαν τελευταίοι και νίκησαν τους Ατλάντα Χοκς με 112-106, χάριν στο τρίποντο του Μεχμέτ Οκούρ.

«Είναι καταπληκτικός σουτέρ. Είναι σοκ για μας όταν αστοχεί» δήλωσε ο Τζέρι Σλόαν, ενώ ο Τούρκος σέντερ παραδέχτηκε την παρότρυνση των συμπαικτών του να σουτάρει ακόμα και από τη γραμμή των 7,25 μέτρων.

Οι Μάτζικ κρατάνε «σφιχτά» την πρώτη θέση της Ανατολής, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χόρνετς (86-83) Πανηγύρισαν τη 17η φετινή τους νίκη, χάρις στους 21 πόντους και τα 7 ριμπαουντ του Γκραντ Χιλ.

«Παίζουμε καλά, αλλά πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια», είπε απογοητευμένος ο Τάισον Τσάντλερ.

Η ιστορία με τον Αλεν Αϊβερσον μπορεί να τελείωσε, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα… βάσανα των Σίξερς. Η Φιλαδέλφεια έχασε κι από την Ιντιάνα (101-93), γνωρίζοντας τη 12η συνεχόμενη ήττα!

«Είναι μια ομάδα σε απόγνωση» παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ιντιάνα, Ρικ Καρλάιλ.

Ο Μπαρόν Ντέιβις αποφάσισε να βάλει τέλος στο νικηφόρο Σέλτικς και στο αρνητικό εκτός έδρας της ομάδας του. Με 31 πόντους ο βραχύσωμος γκαρντ οδήγησε τους Ουόριορς στην πρώτη τους νίκη μακριά από το «σπίτι» τους (96-95), ύστερα από οκτώ συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

Παρότι έπαιξαν χωρίς τους Φράνσις, Ρίτσαρντσον και Ρόμπινσον και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε με μόλις 9 παίκτες να «βγάλουν» 58 λεπτά αγώνα, οι Νικς έδειξαν την… καρδιά τους, επικρατώντας μετά από δύο παρατάσεις των Μπόμπκατς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» με 111-109.

Το τριπλ-νταμπλ-φίγκιουρ του Μο Ουίλιαμς (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ) «άνοιξε» τον δρόμο στους Μπακς, για μια άνετη επικράτηση επί των Χιτ (121-95).

Χάρις στο εκπληκτικό τους τέταρτο δωδεκάλεπτο οι Λέικερς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς (111-94), επιστρέφοντας από το μείον 10. Συγκεκριμένα του Λος Αντζελες έκαναν ένα σερί 34-7 στην τελευταία περίοδο του αγώνα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Νιου Τζέρσεϊ Νετς-Κλήβελαντ Καβαλίερς: 113-111, Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις: 105-98, Λος Αντζελες Κλίπερς-Τορόντο Ράπτορς: 96-98.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή