Σύγκρουση για θέση στα πλέι-οφ του πόλο

Σύγκρουση για θέση στα πλέι-οφ του πόλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακατάπαυστα αγωνίζονται οι Ελληνες πολίστες, αφού η διεξαγωγή του παγκόσμιου πρωταθλήματος τον Μάρτιο, δεν τους επιτρέπει ν’ απολαύσουν παρατεταμένες διακοπές. Ετσι, σήμερα αρχίζουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του Α΄ γύρου της Α1 ανδρών. Η Βουλιαγμένη, στις 7 μ.μ, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και είναι φαβορί για να πάρει τους δύο βαθμούς, αλλά μόνο αν οι παίκτες της εμφανισθούν σοβαροί. Τις δύο ομάδες (που διεκδικούν θέση στην εξάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ) χωρίζουν δύο βαθμοί. Δέκα έχει ο ΝΟΒ, 8 ο ΠΑΟ.

– Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Επανέρχεται το σύστημα της ενιαίας διεξαγωγής, μετά το περσινό διάλειμμα, οπότε οι ομάδες είχαν χωρισθεί σε δύο ομίλους και το πρωτάθλημα είχε γίνει σε δύο φάσεις. Το εντυπωσιακό είναι, ότι προβλέπεται και τηλεοπτική κάλυψη αγώνων από την ΕΡΤ, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ της Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) και της δημόσιας τηλεόρασης. Την πρώτη ημέρα θα παίξουν οι: Ποσειδών Ιλισίων – ΝΟ Πατρών, ΧΑΝΘ – ΝΟ Βόλου / Αργοναύτες, ΝΟ Λάρισας – Ιωνικός, Αρης Θεσσαλονίκης – ΟΦΗ, ΟΥΚ Βόλου – ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΕ Πατρών – ΝΟ Χαλκίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή