ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ

Διεκδικεί από Λεμονή 100 χιλ. ευρώ

Ποσό 100.000 ευρώ θα διεκδικήσει η Ξάνθη απ’ τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος παραιτήθηκε την Τετάρτη από την τεχνική ηγεσία, όπως τονίζεται σε χθεσινή της ανακοίνωση: «Σε περίπτωση που ο προπονητής θελήσει να σπάσει το συμβόλαιό του με τη SKODA Ξάνθη, τότε οφείλει να καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ ως ποινική ρήτρα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απέκτησε τον Μαγκντί

Ο Αχμέντ Μαγκντί είναι από χθες παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Ο διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε απ’ τον Πανιώνιο, στον οποίο παραχωρήθηκε ως αντάλλαγμα ο Ραφίκ Τζιμπούρ. «Είμαι πολύ ευτυχής για τη συνεργασία μου με τον Ατρόμητο. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε ο Μαγκντί.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Ραμίρεζ αντί Μπεντενίκ

Στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Κίλμες, Χοσέ Φαμπιάν Ραμίρεζ, προχώρησε χθες ο Ιωνικός. Ο 29χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας είχε τρεις συμμετοχές στο τελευταίο πρωτάθλημα Αργεντινής και θα αντικαταστήσει τον Ζαν Φρανσουά Μπεντενίκ.

ΜΠΕΤΙΣ

Τέλος ο Ιρουρέτα

Ο Χαβιέρ Ιρουρέτα αποτελεί παρελθόν για τη Ρεάλ Μπέτις, υποβάλλοντας την παραίτησή του στη διοίκηση, που την αποδέχτηκε. Υστερα από έξι μήνες με τον κ. Ιρουρέτα στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Σεβίλλης βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πουλήσει τους καλύτερους παίκτες της.

ΜΠΑΓΕΡΝ

Βρήκε τον… μάστορά της

Η Αλεμάνια Ααχεν επανέλαβε τον θρίαμβό της από την περίοδο 2003-2004 και νίκησε την Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας με σκορ 4-2, αποκλείοντας έτσι την κάτοχο του τροπαίου. Ηταν η πρώτη ήττα της Μπάγερν στον θεσμό, από τον προηγούμενο αποκλεισμό της το 2004, πάλι από την Ααχεν με 2-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

«Δανείζει» τον Ταβάνο

Δανεικό στη Ρόμα σκοπεύει να δώσει η Βαλένθια τον Ιταλό επιθετικό Φραντσέσκο Ταβάνο για το υπόλοιπο της περιόδου. Ο 27χρονος δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις έξι εμφανίσεις του με τις «νυχτερίδες» στην Ισπανία.

ΑΓΓΛΙΑ – ΜΙΖΕΣ

«Πυρά» κατά Στίβενς

Ο Βρετανός υφυπουργός Αθλητισμού, Ρίτσαρντ Κάμπορν, κάλεσε την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να εφαρμόσει τις αλλαγές που προτείνει ο λόρδος Στίβενς ύστερα από την έρευνά του για παράνομες προμήθειες σε μεταγραφές. Ωστόσο, ο Τύπος και οι μάνατζερ παικτών στράφηκαν κατά του λόρδου, χρεώνοντάς του ότι δημιούργησε «πολύ κακό για το τίποτα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή