«Ηρεμήστε και θα βελτιωθούμε»

«Ηρεμήστε και θα βελτιωθούμε»

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τον Βίκτορ Μουνιόθ, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και αυτό ακριβώς ζήτησε ο Ισπανός προπονητής από τους παίκτες του, να τον εκμεταλλευθούν δηλαδή και να ηρεμήσουν, περνώντας όμορφα τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους και τα πρόσωπα που αγαπούν. Μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Καλαμαριά, η ατμόσφαιρα ήταν και πάλι βαριά στην Παιανία και ο Μουνιόθ εκεί εστίασε την ομιλία του. «Προσπαθήσατε πολύ, είχαμε εφτά κλασικές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν μπήκε, αν και στο πρωτάθλημα βάλαμε στην Καλαμαριά τρία γκολ με τρεις φάσεις. Μην απογοητεύεστε, σας θέλω δυνατούς. Πηγαίνετε να ηρεμήσετε με τις οικογένειές σας και όταν γυρίσουμε, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα βελτιωθούμε» τους είπε και εν συνεχεία, με αφορμή την αποβολή του Νίλσον, τους έκανε συστάσεις να μη διαμαρτύρονται στους διαιτητές. «Αν είναι να φάτε κάρτα, φάτε τη πάνω στη φάση, όχι επειδή κάτι είπατε στον διαιτητή».

Το ευχάριστο για τον Μουνιόθ είναι ότι οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Γκονζάλες έχει απλή κάκωση στο εγχειρισμένο του γόνατο και δεν πειράχθηκε ο χιαστός, όπως πολλοί φοβήθηκαν στην αρχή. Εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με το Αιγάλεω, τον οποίο μάλλον δεν θα προλάβει ο Δάρλας που έπαθε θλάση α΄ βαθμού και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Το πρόβλημα στην άμυνα είναι μεγάλο, καθώς εκτός πλάνων για το πρώτο ματς της χρονιάς θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Βύντρα, Γκούμας και Νίλσον!

Στα μεταγραφικά, αν και ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να προχωράει ζεστά την περίπτωση του Μπαγέστα Βιάχο, πιο γνωστού ως Σάλβα, οι οπαδοί της Λα Κορούνια έγραφαν χθες στην ιστοσελίδα τους ότι ο 31χρονος επιθετικός της Μάλαγα δεν θα προτιμήσει την ομάδα τους αλλά την Ελλάδα, λόγω της φιλίας του με τον Βίκτορ και της δυνατότητας που έχουν οι «πράσινοι» να πληρώσουν τα 900 χιλ. ευρώ το καλοκαίρι για την οψιόν αγοράς του. Ο Σάλβα είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάλαγα εφέτος, με 11 γκολ. Πιο ψηλά στη λίστα των «πρασίνων» είναι ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ, για τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις με τον Αγιαξ για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς του. Ο 25χρονος Σουηδός επιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί στην Ολλανδία και δεν είναι αρνητικός στη μεταγραφή του. Η τιμή εκκίνησης για την αγορά του είναι 3 εκατ. ευρώ και υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Οι Σουηδοί γράφουν για τον Ρόζενμπεργκ, γράφουν όμως και για τους Νίλσον, Αντονσον. Για τον δεύτερο, επιμένουν ότι η Γκέτεμποργκ θα τον ζητήσει δανεικό από τον Παναθηναϊκό και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, ενώ φιλοξενούν δηλώσεις του Νίλσον, από τις οποίες φαίνεται ότι δεν νιώθει και τόσο βολικά στην Ελλάδα. «Δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση εδώ και όλα ξεκινούν από το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής μου είπε ότι φταίω για όλα τα γκολ που δεχθήκαμε. Δεν αισθάνθηκα και πολύ καλά» δήλωσε ο Σουηδός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι στη φάση της αποβολής του εκστόμισε μια βρισιά, χωρίς να την απευθύνει προσωπικά στον διαιτητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή