Αναλαμβάνει δράση ο Σάββας Κωφίδης

Αναλαμβάνει δράση ο Σάββας Κωφίδης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… ροκ ρυθμούς θα χορεύει πλέον η Skoda Ξάνθη. Ο Σάββας Κωφίδης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, την οποία και θα προσπαθήσει να οδηγήσει σε μια αξιοπρεπή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Ελληνας τεχνικός είχε χθες την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες, αφού βρέθηκε στα Πηγάδια και παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση της ομάδας. Η ακριτική ομάδα είναι ο δεύτερος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Κωφίδη, ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.

Παράλληλα, με την ανακοίνωση του προπονητή η ΠΑΕ, γνωστοποίησε και την ανανέωση του συμβολαίου του Αρκάντιους Μάλαρζ, έως το τέλος του 2011. Ο Πολωνός τερματοφύλακας μπορεί να ήρθε στο ξεκίνημα της περιόδου ως εναλλακτική λύση του Πετρ Πιζανόφσκι, αλλά τελικά κατάφερε γρήγορα να κερδίσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ και όπως έδειξαν οι ακρίτες ποντάρουν πολύ στην παρουσία του και για το μέλλον.

Ο Μάλαρζ, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος έπειτα από αυτή την εξέλιξη, καθώς βλέπω τους κόπους μου να ανταμείβονται. Η Skoda Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλή οργάνωση κάτι που το έζησα τους πρώτους μήνες που είμαι εδώ. Εχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα, καθώς βρισκόμαστε στις θέσεις που οδηγούν στο Κύπελλο UEFA, ενώ και στο κύπελλο Ελλάδος βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά μέχρι το τέλος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή