Μεταγραφικοί στόχοι στο Λιμάνι

Μεταγραφικοί στόχοι στο Λιμάνι

3' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο λαός και σε αυτόν τον δρόμο βαδίζει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Πριν ακόμα φύγει το 2006, οι παράγοντες και ο προπονητής καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ώστε να μην ψάχνουν τελευταία στιγμή, όταν όλοι οι καλοί βολεϊμπολίστες θα έχουν κλείσει αλλού. «Από τώρα γίνονται κινήσεις για του χρόνου. Ο Τσβετάνοφ θα βοηθήσει πολύ. Δεν έχουμε σταματήσει ούτε στιγμή να δουλεύουμε και ο Ολυμπιακός θα βρει σιγά σιγά τον δρόμο του. Πέρασε τρία «πέτρινα» χρόνια», μας είπε ο προπονητής του συλλόγου, Τάσος Κουμπλής. Το 2007 θα βρει τους «ερυθρόλευκους» με ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο όμιλός τους είναι εξαιρετικά δύσκολος και απρόβλεπτος. «Πάντα υπάρχουν ελπίδες, αλλά μέχρι τώρα, εξαιτίας των τραυματισμών, δεν παίξαμε ποτέ έχοντας ολόκληρο το δυναμικό στη διάθεσή μας. Πιστεύω ότι με την προσθήκη του Τσβετάνοφ και την επιστροφή του Ελγκέτα θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Με αυτό το υλικό, όμως, ακόμα και εάν περάσουμε στους «12», του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο», τόνισε ο προπονητής των «Πειραιωτών».

Στον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, για τον τρίτο όμιλο, ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει στην 6η αγωνιστική (3/1/2007) την Ματσεράτα, η οποία απ’ ό,τι φάνηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης έχει αρχίσει σιγά σιγά να επιστρέφει στις παλιές καλές ημέρες. «Εάν η Ματσεράτα συνεχίσει να παίζει όπως έπαιξε με εμάς δεν θα έχει καμιά άλλη ήττα στη διοργάνωση. Είναι πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Ιταλίας. Απλά οι παίκτες της βρέθηκαν, για κάποιο διάστημα, εκτός φόρμας. Με εμάς έπαιξαν εκπληκτικά», εκτιμάει ο Τάσος Κουμπλής. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός παίζει, στου Ρέντη (11/1), με τη Λέφσκι Σόφιας, στο Βέλγιο (17/1) με την Κναρ Ρουζελάρε, εντός έδρας με τη Χοτβόλεϊς (25/1) και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, για αυτόν τον γύρο στο γήπεδό του (31/1) με τη Σκρα Μπέλχατοφ. Μετά τις νίκες της πολωνικής Σκρα και της αυστριακής Χοτβόλεϊς, η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο έχει διαμορφωθεί ως εξής: Κνακ 9, Σκρα 9, Λέφσκι8, Ματσεράτα 7, Χοτβόλεϊς 6, Ολυμπιακός 6.

Ολα τα «αστέρια» στο Μετς

Λάμψη από τ’ αστέρια του βόλεϊ θα πάρει σήμερα το κλειστό γήπεδο του Μετς. Οι κορυφαίοι Ελληνες και ξένοι βολεϊμπολίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι, στον αγώνα «All Stars», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά.

Η εκδήλωση θ’ αρχίσει στις 17.00, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18.00. «Από την πλευρά μου θέλω να ζητήσω από τους φίλους του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα να γεμίσουν το γήπεδο του Μετς έτσι ώστε να προσφέρουμε και τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στα Χωριά SOS. Για κάθε αθλητή αποτελεί τιμή και χαρά η συμμετοχή του σε μια τέτοια διοργάνωση, πόσω μάλλον για μένα που θα συμμετάσχω για πρώτη φορά», δήλωσε ο Στάθης Ντονάς. Η ελληνική ομάδα θα έχει προπονητές τους Τ. Κουμπλή, Αλ. Λεώνη και θα παίξουν οι Β. Κουρνέτας, Θ. Ψάρρας, Ν. Ρουμελιώτης, Στ. Ντονάς, Μ. Γκιούρδας, Θ. Μπάεφ, Χρ. Κυριαζής, Χρ. Ιωακειμίδης, Μ. Ρουμελιώτης, Αντρέι Κράβαρικ, Σ. Πανταλέων, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ν. Σμαραγδής, Ν. Καραγιάννης, Αχ. Παπαδημητρίου και Λ. Μπαμπαλιούτας. Την ομάδα των ξένων θα κατεβάσουν οι Ντος Σάντος και Βλ. Μπογκογιέφσκι, ενώ θ’ αγωνιστούν οι Μαρσέλο, Ντεπεστέλ, Μπ. Ζίλσον, Μ. Νίλσον, Γκόμες, Κουρτ Τόπελ, Ντάντε, Μ. Νάραντσιτς, Μ. Σάσι, Ν. Σιμεούνοβιτς, Μ. Κόβατς, Τζούλα Μέστερ, Στιβ Μπρίνκμαν, Μίνας Βιαφάρα, Μάρτιν Μεάνα και Πολ Μουνιόθ. «Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους αθλητές να συμμετέχουν σε μια γιορτή του βόλεϊ. Η ελληνική ομάδα θα είναι το φαβορί, αφού έχει ως βάση την εθνική ομάδα, όμως η ουσία είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εχω ήδη αγωνιστεί σε «All Star Game», στην Ιταλία και θα κάνω και τις απαραίτητες συγκρίσεις», υπογράμμισε ο Μέστερ, εκπρόσωπος της ομάδας των ξένων αθλητών.

Πριν από τον κυρίως αγώνα βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης 130×130 με τη συμμετοχή μικρών παιδιών που θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ 125×125, ενώ θα υπάρξουν διαγωνισμοί, χορός και πολλές ακόμη εκπλήξεις σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους φίλους του βόλεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή