Ο Κλέμπερσον στη λίστα του Παναθηναϊκού

Ο Κλέμπερσον στη λίστα του Παναθηναϊκού

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο ο Μουνιόθ και οι παίκτες του θα αναζητούν την ηρεμία μέσα από την εορταστική διακοπή του πρωταθλήματος, ελπίζοντας σε ανασύνταξη δυνάμεων και ένα νέο ξεκίνημα από τη νέα χρονιά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα κινείται σε φουλ ρυθμούς για να ολοκληρώσει όσο πιο σύντομα γίνεται τις μεταγραφικές της επιδιώξεις. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξανασυναντήθηκε με τον Βίκτορ Μουνιόθ λίγο πριν ο προπονητής αναχωρήσει για την Ισπανία (θα επιστρέψει στην Παιανία την Τετάρτη, μαζί με τους παίκτες) και είχαν μια τελευταία επαφή σχετικά με το μεταγραφικό πλάνο και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Τα σενάρια, ως συνήθως, είναι πολλά, με τα πιο πρόσφατα να έρχονται από την Τουρκία και να κάνουν λόγο για τον Κλέμπερσον της Μπεσίκτας, τον 27χρονο Βραζιλιάνο παγκόσμιο πρωταθλητή με τη «σελεσάο» το 2002 και πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουρκική ιστοσελίδα κάνει λόγο για επαφές της Μπεσίκτας με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Κλέμπερσον, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη ζωή της Πόλης και θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Η τουρκική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του και σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρεται να συζητήσει και την ανταλλαγή του με τον Μπίσκαν, πέρα από τα χρήματα που θα ζητήσει. Το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δηλώνει άγνοια. Το πιθανότερο είναι ότι και πρόταση να έγινε, δεν έχει καν ασχοληθεί με το θέμα. Ονόματα που έχουν βάση έχουν ακουστεί μόνο για την επίθεση, όπου ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του Σάλβα της Μάλαγα και του Ρόζενμπεργκ του Αγιαξ, με τον δεύτερο να μοιάζει πιο ελκυστικός λόγω προδιαγραφών και ηλικίας, παρά το ακριβό κασέ του και παρότι ο Ισπανός ταιριάζει περισσότερο με το στυλ του σέντερ φορ που αναζητούν οι «πράσινοι». Είναι παίκτης περιοχής, δυνατός και καλός σκόρερ, με πολύχρονη θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα και φυσικά, τον ξέρει καλά ο Μουνιόθ. Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις και μέσα στις επόμενες ημέρες, το τοπίο θα είναι πιο καθαρό. Αναζητείται επίσης παίκτης για την άμυνα, αλλά εκεί η εικόνα είναι ακόμα θολή. Προτεραιότητα είναι ένας σέντερ μπακ, αλλά μάλλον θα αποκτηθεί και δεξιός ακραίος, καθώς η παραχώρηση του Νίλσον φαντάζει πολύ πιθανή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή