ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΓΚΝΤΙ

«Βολές» κατά του Πανιωνίου

«Εκανα μια πολύ καλή χρονιά και κάποιοι το ξέχασαν. Δεν με σεβάστηκαν. Πώς να συνέχιζα; Με έβαζαν και έκανα προπόνηση πίσω από το τέρμα και μετά ήθελαν να υπογράψω… Είχα συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό» είναι τα παράπονα του Μαγκντί από τον Πανιώνιο, λίγο μετά τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο με ανταλλαγή του Τζιμπούρ. Ο 20χρονος Αιγύπτιος μέσος θεωρεί υπεύθυνο για τον παραγκωνισμό του τον Λίνεν.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Απέκτησε Δέντσα

Την υπογραφή συμβολαίου με τον Αναστάσιο Δέντσα διάρκειας τριών ετών ανακοίνωσε χθες ο Ηρακλής. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Πανσερραϊκό. «Ο Ηρακλής είναι για μένα μια καινούργια αρχή, μετά 5 χρόνια παραμονής μου στην Κρήτη και τον ΟΦΗ», τόνισε ο Δέντσας. Αλλο ρεπορτάζ Ηρακλή στη σελίδα 21.

ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, ΧΑΛΚΙΑ

Εθνική… συνάντηση

Ραντεβού με τους φίλους της εθνικής ομάδας θα έχουν το μεσημέρι ο Γιώργος Ανατολάκης και ο Κώστας Χαλκιάς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργηθεί από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» στο Μαρούσι. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν αυτόγραφα και καπελάκια της Εθνικής και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας.

ΜΠΕΤΙΣ

Σαντινί ο διάδοχος

Ο Ζακ Σαντινί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Χαβιέ Ιρουρέτα (φωτ.) στον πάγκο της Μπέτις. Ο Γάλλον πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός συμφώνησε προφορικά και τη Δευτέρα αναμένεται στη Σεβίλλη για να υπογράψει το συμβόλαιό του, με βοηθό τον Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, ο οποίος για τον λόγο αυτό παραιτήθηκε από την τουρκική Ντενιζλισπόρ. Τη θέση διεκδικούσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας, Χρίστο Στόιτσκοφ.

ΜΙΛΑΝ

Κρούσμα ντόπινγκ

«Θετικός» σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε ο επιθετικός της Μίλαν Μάρκο Μποριέλο και τιμωρήθηκε με προσωρινό αποκλεισμό. Η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι στο δείγμα ούρων του παίκτη βρέθηκαν ίχνη πρεδνιζόνης και πρεδνιζολόνης, κάτι που υποδηλώνει τη χρήση κορτιζόνης. Η διοίκηση της Μίλαν εξέφρασε την πεποίθηση ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα. «Η Μίλαν είναι βέβαιη ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρεται σε ανακοίνωση των «ροσονέρι». Βάσει των κανονισμών της Ιταλίας, ένας παίκτης τιμωρείται αυτόματα με αποκλεισμό ύστερα από το πρώτο «θετικό» δείγμα, αλλά η οριστική ετυμηγορία εκδίδεται μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του β΄ δείγματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004

Γκολ αγάπης και ανθρωπιάς

Ενα τουρνουά με ανθρώπινο πρόσωπο ολοκληρώθηκε. Αυτό του ποδοσφαίρου με την ονομασία «αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας» στο οποίο συμμετείχαν οι Αστέρας 2004, Αμπελόκηποι, Δάσος Χαϊδαρίου και η ομάδα των ψυχικά πασχόντων «Αναγέννηση» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Τον τίτλο κατέκτησαν όλοι όσοι είχαν την πρωτοβουλία για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του. Για την ιστορία τα αποτελέσματα: Αναγέννηση – Δάσος Χαϊδαρίου 3-1, Αμπελόκηποι -Αναγέννηση 0-1 και Αναγέννηση – Αστέρας 2004 1-1. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες επισκέφθηκαν τη Νοσοκομειακή Μονάδα «Παύλος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή