Ανεβαίνουν οι στροφές στην ΑΕΚ

Ανεβαίνουν οι στροφές στην ΑΕΚ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, θα υποδεχθεί ο Σέρα Φερέρ τους παίκτες της ΑΕΚ, μετά το «πλούσιο» εορταστικό ρεπό που τους έδωσε για τα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου, θα αρχίσει σήμερα, αλλά στο απουσιολόγιο θα υπάρχουν ακόμα αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οι Ζούλιο Σέζαρ, Εμερσον, Μαντούκα, Ουντέζε και Παουτάσο πήραν παραπάνω μέρες άδεια για να μεταβούν στην πατρίδα τους και αναμένονται στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη, 2 Ιανουαρίου. Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι η πλειοψηφία των παικτών του έδειξε άκρως επαγγελματική συμπεριφορά. Σχεδόν όλοι όσοι έμειναν στην Αθήνα έκαναν μόνοι τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ η στους Θρακομακεδόνες, για να μη μείνουν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχουν εξελίξεις, ούτε στο «πάρε» ούτε και στο «δώσε». Προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση ενός σέντερ φορ αλλά μέχρι στιγμής εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, χωρίς να έχει καταλήξει κάπου η αναζήτηση. Πιο άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις για τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, όπως ο Σορεντίνο και ο Ντελίμπασιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, το ενδιαφέρον της Μίλαν για την περίπτωσή του είναι ακόμα «ζεστό», δεν έχει γίνει όμως από την πλευρά της κάποια κίνηση που να το επιβεβαιώνει, σε αντίθεση με την Τζένοα, η οποία κινείται πολύ πιο ζωηρά. Αν δοθεί με μεταγραφή ο Σορεντίνο, πρώτος στόχος της ΑΕΚ εκτιμάται ότι θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Για τον Ντελίμπασιτς, ενδιαφέρον δείχνει η Σετούμπαλ και είναι πιθανή η επιστροφή του στην Πορτογαλία.

– Επαγγελματικό συμβόλαιο θα υπογράψει σύντομα ο Χρήστος Βαρσάμας, αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα των Νέων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή