ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ

Πρεμιέρα Κωφίδη

Την πρώτη επίσημη προπόνηση έκανε χθες στην Ξάνθη ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σάββας Κωφίδης. «Ντεμπούτο» έκανε και το τελευταίο απόκτημα των «ακριτών», ο Τσέχος Κνάκαλ. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε ο Αλέξης Γαρπόζης: «Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να έχουν την υγεία τους, που είναι το πιο σημαντικό. Στη συνέχεια να εκπληρώσουν κάθε τους επιθυμία και τα όνειρά τους να πραγματοποιηθούν. Πρέπει συνεχώς να προσπαθείς και αν το κάνεις αυτό είσαι όλο και πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να γίνει. Φυσικά σε όλους τους φιλάθλους της Ξάνθης να έχουν υγεία, να συνεχίσουν ν’ αγαπούν την ομάδα και να μας υποστηρίζουν όσο μπορούν. Τους ευχαριστούμε για κάθε προσπάθεια που κάνουν».

ΑΡΗΣ

Αφίχθη ο Κακά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κάρλος Εντουάρντο Φεράρι Κακά. «Γνωρίζω ότι ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο μέσα στο γήπεδο» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αργά το βράδυ αναμενόταν και ο Ισπανός δεξιός αμυντικός Πάμπλο Κοΐρα. Την ίδια, περίπου, ώρα εκτιμάται πως θα επιστρέψει και ο Γκιγέρμο Ογιος από την Ισπανία. Με την έλευσή του ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να απαντήσει άμεσα στους διοικούντες την ΠΑΕ στην πρόταση που του κατέθεσαν σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου.

ΙΡΑΚ

Επεσε όλμος σε γήπεδο!

Ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει και το ποδόσφαιρο της χώρας. Το τελευταίο περιστατικό που συγκλόνισε τον αθλητισμό της χώρας ήταν η ρίψη όλμου μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν νεκροί. Στο στάδιο «Αλ Σασίγκα» της Βαγδάτης, τη στιγμή που έκαναν προπόνηση οι παίκτες της Αλ Ζαούρα, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Ο όλμος έπεσε τη στιγμή που γυμνάζονταν οι παίκτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις, με την κατάσταση των τριών εξ αυτών να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

ΛΟΥΙΣ ΦΙΓΚΟ

Φινάλε στη Σ. Αραβία

Στη Σαουδική Αραβία φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουίς Φίγκο, που σπάνια έχει θέση βασικού στην Ιντερ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας Αλ Ιτιχάντ, ο 34χρονος Πορτογάλος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα, με ισχύ από τον Ιανουάριο και απολαβές 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Συμφωνία με Κερζακόφ

Τον Ρώσο επιθετικό Αλεξάντερ Κερζακόφ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, γνωστό στους φίλους της ΑΕΚ από τα μεταξύ των δύο συλλόγων ματς στο κύπελλο UEFA, κλείνει για πεντέμισι χρόνια η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος Σεβίλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή