Τρέχει προς την επιστροφή ο Ματσιγιάουσκας

Τρέχει προς την επιστροφή ο Ματσιγιάουσκας

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δρόμος για την επιστροφή του Αρβιντας Ματσιγιάουσκας στην αγωνιστική δράση άνοιξε. Ο Λιθουανός γκαρντ άρχισε τρέξιμο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τον σοβαρό τραυματισμό του που είχε συνέπεια να υποβληθεί σε εγχείρηση στον αχίλλειο τένοντα στις 19 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη ημέρα ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έτρεξε 20 λεπτά, χρόνο που αναμένεται ν’ αυξάνεται με το πέρασμα των ημερών, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Στο μεταξύ, ο Αλεξ Ακερ ενημέρωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ομάδα του Πειραιά πως δεν θα επιστρέψει την προκαθορισμένη ημερομηνία καθώς αντιμετωπίζει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα. Ως νέα ημερομηνία άφιξης όρισε την 29η Δεκεμβρίου. Στον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός θεωρείται αδικαιολόγητα απών και όταν αφιχθεί στην Αθήνα θα κληθεί σε απολογία. Σε χαλαρό ρυθμό προπονήθηκε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

– Μέσα σε 34 ώρες οι Ευρωπαίοι λάτρεις του μπάσκετ «εξαφάνισαν» το πρώτο πακέτο εισιτηρίων του εφετινού φάιναλ φορ που διέθεσε ηλεκτρονικά η Ευρωλίγκα. Η μεγάλη ζήτηση δημιούργησε υπερφόρτωση στο ηλεκτρονικό σύστημα με αποτέλεσμα να προκύψουν τεχνικά προβλήματα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας (www.euro-league.net). Οι περισσότερες αγορές έγιναν από τη χώρα μας και το Ισραήλ.

– Στην Πάτρα βρίσκεται ο Κρις Γκάρνερ. Το τελευταίο απόκτημα του Απόλλωνα έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και τον προπονητή, Ιβιτσα Μπούριτς.

– Την απόκτηση του φόργουορντ από τη Βενεζουέλα Εκτορ Ρομέρο ανακοίνωσε η Λάρισα.

– Στην Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων θα συνεχίσει την καριέρα της η Αναστασία Κωστάκη. Στόχος της αθλήτριας είναι να ολοκληρώσει στη Μόσχα την περίοδο για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, όπου θα μετάσχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, το WNBA.

– Το ενδιαφέρον της Ζαλγκίρις Κάουνας για συνεργασία επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης. Είπε, όμως, ότι πρέπει να συζητήσει πρώτα με την Ομοσπονδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή