Υψηλοί τόνοι και ρυθμοί στον ΠΑΟ

Υψηλοί τόνοι και ρυθμοί στον ΠΑΟ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλή ένταση στην προπόνηση αλλά και αρκετές απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα είχε το πρώτο ραντεβού των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά το πενθήμερο εορταστικό ρεπό που τους έδωσε ο Μουνιόθ. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Μπόβιο, Μπίσκαν που είχαν προβλήματα με τις πτήσεις τους και δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν, όπως και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε αρθροσκόπηση και παραμένει στην Ιταλία, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ελπίζοντας ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, στις 14 Ιανουαρίου. Οι Γκονζάλες, Μάντζιος ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, οι Δάρλας, Κώτσιος έκαναν θεραπεία, ενώ οι Βίκτορ, Γκούμας και Εμπέντε ακολούθησαν προληπτικά μόνο το μισό πρόγραμμα, διότι ένιωθαν μικροενοχλήσεις. «Μας περιμένει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του β΄ γύρου. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά και σκληρά για να ξεκινήσουμε με επιτυχίες τη νέα χρονιά» ήταν τα λόγια του Μουνιόθ στη σύντομη ομιλία του.

– Ανακοίνωση – απάντηση στα όσα δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, ανεβάζοντας τους τόνους και διευρύνοντας το χάσμα διοίκησης – οργανωμένων οπαδών. Σύμφωνα με την (μακροσκελέστατη) ανακοίνωση, με τα λεγόμενά του ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επιχειρεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του και να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή