Bitter… Λεμονής!

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περιπτωση του προπονητή κ. Λεμονή και ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισε ο «αθλητικός» Τύπος, που τη βρήκε σχεδόν φυσιολογική, είναι λίαν επικίνδυνη για το ήδη βαρύτατα άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας προπονητής, παρατάει στα καλά καθούμενα την ομάδα του, προκειμένου να αναλάβει «πόστο» σε μια άλλη. «Σπάει» τη συμφωνία του, η οποία ήταν επωφελής και για τον ίδιο, εξαφανίζεται και ενώ ο Τύπος οργιάζει περί μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, εκείνος κρύβεται! Τον κ. Λεμονή τον γνώρισα εκ του σύνεγγυς, ως παίκτη του Εθνικού, όταν κατείχα διοικητική θέση. Καλός, ήσυχος και δουλευτής. Πώς, όμως, δέχεται να καταρρακώσει το όνομά του; Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού (αν τελικώς προσλάβει τον φυγάδα της Θράκης) πώς «την έχει δει»; Ετσι θα πάει το ποδόσφαιρο μπροστά; Με «χωσιές» και «απαγωγές»; Με επιστροφή στο «θέμα Κούδα»;

Αιφνησ ο κ. Λεμονής ανακαλύπτει «πρόβλημα» στη δουλειά του και «στρίβει διά του αρραβώνος; Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τι θέλει να δείξει; Οτι δεν υπολογίζει κανέναν και είναι «αφεντικό» στον χώρο; Πώς «παίρνει» (αν τον πάρει τελικά) τον προπονητή της ομάδας με την οποία παίζει, εκτός έδρας, την ερχόμενη εβδομάδα; Δεν είναι θρυαλλίδα στα θεμέλια (που λέει ο λόγος) του ποδοσφαιρικού μας οικοδομήματος; Για να μη μακρηγορούμε, η «υπόθεση Λεμονή», είναι πολύ σοβαρή. Ο προπονητής της Ξάνθης έπαιξε την καριέρα του κορώνα-γράμματα! Αν τελικά πάει στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα βρει αλλού δουλειά όταν θα του κλείσουν, κάποια στιγμή, την πόρτα. Αν τελικά δεν πάει, πάλι θα έχει πρόβλημα, αφού ουδείς θα τον εμπιστεύεται πλέον. Χαμένο, όμως, είναι έτσι κι αλλιώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Οι σχέσεις μεταξύ των ομάδων είναι βασικός παράγων για ένα καλό πρωτάθλημα.

Φανταζεστε τι έχει να γίνει στον αγώνα της Ξάνθης; Ποιος, αλήθεια, έχει δυναμιτίσει το κλίμα; Καλό θα ήταν να σκεφθεί καλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού την «υπόθεση Λεμονή», αν έχει σκοπό να «πάρει» τον προπονητή της Ξάνθης. Το fair play δεν αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή