O Αη Βασίλης πήγε στο Μάντσεστερ…

O Αη Βασίλης πήγε στο Μάντσεστερ…

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα τεσσάρων βαθμών απολαμβάνει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Πρέμιερσιπ, χάρη στις δύο απανωτές νίκες (3-0 εκτός την Αστον Βίλα και 3-1 εντός τη Γουίγκαν), και τα δύο γκολ σε κάθε ματς από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γεμάτος ευφορία ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον δήλωσε χθες ότι η διαφορά είναι στην πραγματικότητα κατά ένα βαθμό μεγαλύτερη, καθώς η διαφορά τερμάτων μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι είναι στα 13 γκολ υπέρ των πρωτοπόρων. «Πάντα πιστεύω ότι 10 με 12 γκολ ισοδυναμούν με ένα βαθμό», τόνισε.

Από την άλλη, ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να… ξορκίσει τους καλικάντζαρους, αφού είδε ένα «τρελό» αυτογκόλ από απόκρουση του Ασλεϊ Κόουλ και κόντρα στον Μικαέλ Εσιέν να στερεί δύο κρίσιμους βαθμούς από την Τσέλσι στο εντός έδρας 2-2 με τη Ρέντινγκ, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Αποτυχία και για τη Λίβερπουλ, που κατρακύλησε από την τρίτη στην έκτη θέση λόγω της ήττας με 1-0 στο Μπλάκμπερν, βλέποντας πια την πλάτη της Αρσεναλ, της Μπόλτον και της απίστευτα σταθερής Πόρτσμουθ.

Ετσι ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε κουράγιο και δηλώνει ότι η Αρσεναλ έχει πάντα ελπίδες για να ανακτήσει τα σκήπτρα στην Αγγλία. «Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει» είπε. Ωστόσο, στο μεθαυριανό ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας θα στερηθεί την πολύτιμη βοήθεια του φορμαρισμένου επιθετικού από το Τογκό, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, που τραυματίστηκε ελαφρά στο τέλος της προχθεσινής νίκης με 2-1 στην έδρα της Γουότφορντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή