«Διαζύγιο» … εν αγνοία

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει κάποιος στον Ολυμπιακό να ενημερώσει τον Τροντ Σόλιντ ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της διοίκησης σε ό, τι αφορά, αρχικά, το εγγύς μέλλον της ομάδας; Από την επομένη της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή αλλά είναι φανερό ότι κανείς δεν έχει πληροφορήσει τον Νορβηγό προπονητή για τις προθέσεις τις διοίκησης. Το ίδιο συνέβη ακόμη και τις τελευταίες ημέρες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν άπαντες στο λιμάνι γνώριζαν ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αναλάβει ο Τάκης Λεμονής.

Ο Σόλιντ δηλώνει συνεχώς άγνοια στα δημοσιεύματα του Τύπου για την αντικατάστασή του από τον πρώην προπονητή της SKODA Ξάνθη και σήμερα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην προπόνηση των πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδος. Μάλιστα, έχει ζητήσει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να πάρει εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα του Τύπου και τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αποπομπή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ομως ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται σε διακοπές στον Καναδά, θα επιστρέψει τη νέα χρονιά και είναι πολύ πιθανό ο Τροντ Σόλιντ να πληροφορηθεί τα άσχημα μαντάτα από τον Γιώργο Λούβαρη.

Ποιος στην Ξάνθη;

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προβληματίζονται έντονα για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθη στις 7 Ιανουαρίου. Αν ήταν άλλος αντίπαλος τότε ο Τάκης Λεμονής θα είχε αναλάβει ήδη τα καθήκοντά του. Τώρα όμως απέναντι στην ομάδα της Θράκης για ευνόητους λόγους αναμένεται να κοουτσάρει τους πρωταθλητές και κυπελλούχους υπηρεσιακός προπονητής και η πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται να ανακοινωθεί τουλάχιστον μετά τις 8 Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή