Από ΠΑΟΚ Παιανία ο Θανάσης Τσίγκας

Από ΠΑΟΚ Παιανία ο Θανάσης Τσίγκας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΠΑΟΚ προστέθηκε και αυτό με τον Θανάση Τσίγκα. Ο εκπρόσωπος του νεαρού επιθετικού ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ πως ο πελάτης του επιθυμεί να μείνει ελεύθερος, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, θα καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει την ελευθερία του και το ποσό των 100.000 που του οφείλει ο «δικέφαλος του Βορρά». Παρά την προσπάθεια της διοίκησης να βρεθούν χρήματα για να ικανοποιηθεί ο παίκτης και να παραμείνει στην ομάδα, δεν τα κατάφερε και χθες το βράδυ έλυσε το συμβόλαιό του. Ο Τσίγκας θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκει (ήταν στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Σαλπιγγίδη). Το πρόβλημα είναι μεγάλο, καθώς ο ΠΑΟΚ απέμεινε με μόνο επιθετικό τον Μίετσελ. Ο Τόργκελε δεν έχει ικανοποιήσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, είναι εκτός πλάνων του Βούκοτιτς και ήταν προγραμματισμένο να δοθεί με μεταγραφή.

Φιλική νίκη η Καλαμαριά

Ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του είχε χθες ο Μάκης Κατσαβάκης, που είδε την ομάδα του να νικά 3-0 τον Πιερικό σε φιλικό αγώνα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Κρασσάς με κεφαλιά, ενώ στο 37΄ ο Ουέλιγκτον έκανε με πλασέ το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 75΄ με κεφαλιά του Μπούσι.

Με τον Πιερικό αγωνίστηκαν οι Παπαδημητρίου, Χατζηζήσης, Νταντάνης, Τροΰρης, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Μακρής, Παπαγιαννόπουλος, Καλαμπάκας, Κυπαρίσσης, Δερμιτζόγλου, Ιτσιος, Γιαζιτζόγλου, Ραπτόπουλος, Πουτουρίδης, Σαχινίδης, Μαυρίδης, Γεωργίου, Προβατίδης, Γιαννούλης, ενώ με τον Απόλλωνα οι Κελπέκης, Σαμουηλίδης, Καραλιόπουλος, Φυτανίδης, Σαρακατσάνος, Ορφανός, Γαλανόπουλος, Φαβάλι, Ουέλιγκτον, Περόνε, Κρασσάς, Μάντζιος, Γαϊδαρτζής, Δρόσος, Ψιάνος, Μπούσι, Λουιζίδης, Μανίκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή