Διαψεύδει για τον Ντίκα η «Ενωση»

Διαψεύδει για τον Ντίκα η «Ενωση»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάγο» βάζει η ΑΕΚ στα σενάρια που τη θέλουν να ενδιαφέρεται για τον Νικολάε Ντίκα της Στεάουα Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής έκδοσης του Eurosport, η ΑΕΚ είναι μία από τις επτά (!) ομάδες που έχουν κάνει πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου Ρουμάνου επιθετικού, ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και κέντρισε το ενδιαφέρον. Οι άλλες έξι ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι οι Λιλ, Μπορντό, Αστον Βίλα, Πόρτσμουθ, Ρέιντζερς και Φιορεντίνα. Η τιμή του Ντίκα είναι πολύ υψηλή (σημείο εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις είναι τουλάχιστον τα τρία εκατ. ευρώ) και η ελληνική ομάδα δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει, παρότι πρόκειται για αξιόλογο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις άλλες ενδιαφερόμενες, οι περισσότερες εκ των οποίων, εκτός από τα χρήματα, προσφέρουν στον Ντίκα την ευκαιρία να κάνει καριέρα σε πρωταθλήματα πολύ πιο προβεβλημένα και ανταγωνιστικά από το ελληνικό.

Στο θέμα του Ντελίμπασιτς, σημειώθηκε αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του Σέρβου επιθετικού, παρότι δεν αποκλείει την πιθανότητα να φύγει τελικά από την Ελλάδα, όπως δήλωσε στην O’ Jogo: «Εχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για ακόμα 6 μήνες και θέλω να το τιμήσω. Αν, όμως, η επιθυμία της διοίκησης είναι διαφορετική, θα ψάξω για άλλη ομάδα. Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Σετούμπαλ, αλλά σκοπεύω να μείνω στην Ελλάδα και θέλω να παίζω περισσότερο».

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν εκτός προγράμματος απών από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση μετά το εορταστικό ρεπό, λόγω ενός προβλήματος με τη βίζα του. Ο Φερέρ υποδέχθηκε τους παίκτες του, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Ο Δέλλας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Σορεντίνο, Γεωργέα, Αλεξόπουλο και Λαγό, που έκαναν ατομικό.

– Αναβλήθηκε η Γ. Σ. της Ερασιτεχνικής έπειτα από αίτημα του Α. Ανατολιωτάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήρε στα χέρια του τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ μόλις το προηγούμενο βράδυ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή