Πολλά τα προβλήματα για τη συγχρονισμένη αλλά η ελπίδα ζει

Πολλά τα προβλήματα για τη συγχρονισμένη αλλά η ελπίδα ζει

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καλύτερη χρονιά για την ελληνική συγχρονισμένη κολύμβηση ήταν το 2006, αφού οι Ελληνίδες πέρα από τ’ άλλα κατέκτησαν δύο χάλκινα μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς γυναικών. Το 2007, όμως, αναμένεται δύσκολο για το άθλημα. Η Ευανθία Μακρυγιάννη πήρε χάλκινα ευρωπαϊκά μετάλλια στο ντουέτο και στις γυναίκες, με παρτενέρ την Ελευθερία Φτούλη, και στις νεάνιδες με συναθλήτρια τη Ναταλία Ανθοπούλου. «Το 2006 ήταν πολύ καλή χρονιά. Η νέα περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη. Σκορπίσαμε σαν ομάδα (σ.σ.: σταμάτησε η Φτούλη, άλλαξε άθλημα η Ανθοπούλου), έχουμε, όμως, τη βοήθεια των μικρών κοριτσιών, τα οποία δεν έχουν αρκετές εμπειρίες, αλλά διαθέτουν ταλέντο και φιλοδοξίες. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Πρώτη μεγάλη δοκιμασία είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Μάρτιο. Εχω μεγάλη πίστη πως, με καλές εμφανίσεις και σωστό προγραμματισμό, θα έρθουν επιτυχίες και το 2007».

Και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα προβληματίζεται, αλλά και αισιοδοξεί. «Εχουμε ριζικά ανανεωμένη ομάδα, σημαντικό μέρος της οποίας απαρτίζεται από νεάνιδες και αρκετές από αυτές δεν έχουν απολύτως καμία εμπειρία μεγάλων αγώνων. Χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή για να έλθουν αποτελέσματα. Το Μάρτιο έχουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε καλή θέση, αλλά είμαι αισιόδοξη. Εάν περάσουμε στον τελικό, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία» είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή