Στο Ρέθυμνο γλεντούν με ρακές τη νίκη

Στο Ρέθυμνο γλεντούν με ρακές τη νίκη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο… μπαλοθιές δεν ρίχνουν στο Ρέθυμνο για την πρόκριση της τοπικής ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ. Η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη για τους Κρητικούς, οι οποίοι νιώθουν σαν να έχουν κερδίσει την «κούπα». Μετά την προχθεσινή αναμέτρηση, η πόλη γιόρταζε τη νίκη του συλλόγου της. Στις περισσότερες παρέες η πρόκριση αποτελούσε βασικό θέμα συζήτησης, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου και οι πρωταγωνιστές κατανάλωσαν για τα επινίκια άφθονη ρακή.

«Νιώθουμε σαν να έχουμε πάρει το τρόπαιο. Τον τελικό θα τον αντιμετωπίσουμε σαν γιορτή. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι έπρεπε φέτος το Ρέθυμνο να είναι στην Α1, διότι όπως φάνηκε, ο Μακεδονικός είναι αφερέγγυος οικονομικά για να αντεπεξέλθει», δήλωσε ένας από τους πρωταγωνιστές του Ρεθύμνου, ο Νίκος Σπανός.

– Αναβλήθηκε η επισημοποίηση της συνεργασίας του Πανελληνίου με τον Ν. Οικονόμου. Ο 33άχρονος φόργουορντ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει το συμβόλαιο. Σήμερα ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο τουρνουά της Ιεράπετρας. Η ΑΕΚ χθες νίκησε την τοπική ομάδα με 84-60.

– Μειώσεις στις τιμές των καρτών διαρκείας έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να προσελκύσει φιλάθλους. Τα νέα εισιτήρια κοστίζουν 50 ευρώ.

– Για δεύτερη ημέρα ο διεθνής Λιθουανός του Ολυμπιακού Αρβιντας Ματσιγιάουσκας έτρεξε, ενώ συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης με βάρη. Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς από την Κυριακή αναμένεται να ακολουθήσει πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

– Επέστρεψαν και οι ξένοι (Σκέιλς, Ραούφ, Μάσεϊ, Φλέτσερ, Ουίλκινσον) στον Αρη, που συνεχίζει πλήρης, πλέον, την προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης, για την Ευρωλίγκα, με τη Νάπολι.

– Δύο ήττες μετράει, ήδη, η εθνική μας ομάδα των νεανίδων στο βαλκανικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Σόφια. Εχασε και από τη Σερβία με 50-78. Σήμερα παίζει με την εθνική κορασίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή