ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νίκη της εθνικής στην Μπολόνια

Ο Μουτζουρίδης, με επτά τέρματα, ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των ανδρών επί της αντίστοιχης της Βουλγαρίας, στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Μπολόνια, με 30-26 (ημίχρονο 14-9). Τα υπόλοιπα τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σημείωσαν οι Μπακαούκας 3, Τσακίρης 1, Τζιμούρτος 6, Μαστορογιάννης 1, Σταύρος Παπαδόπουλος 3, Δεληγιάννης 1, Βουτσάς 6 και Ριγανάς 2. Από το 37ο λεπτό και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με έξι παίκτες, λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα χωρίς αντικατάσταση, του Γιώργου Μαστορογιάννη και του Τσέρνεφ.

ΠΟΛΟ

Χωρίς ξένο η Γλυφάδα

Δεν θα πάρει, τελικά, ξένο πολίστα η Γλυφάδα. Ο Κουβανός (με ισπανικό διαβατήριο) φουνταριστός της Μπαρθελονέτα Κρους, με τον οποίο είχε συμφωνήσει, έχει παίξει με την ισπανική ομάδα στην Ευρωλίγκα και, βάσει κανονισμού της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, για ν’ αγωνισθεί σε άλλη ομάδα πρέπει να περάσουν τρεις μήνες από τον τελευταίο αγώνα, στον οποίο πήρε μέρος σε κύπελλο Ευρώπης. Ο Κρους έπαιξε στις 17 Δεκεμβρίου, άρα με τη Γλυφάδα θα μπορεί ν’ αγωνισθεί από τις 17 Μαρτίου. Κρίνεται, λοιπόν (τουλάχιστον προς το παρόν) ασύμφορο να τον πάρουν, αφού ώς τότε θα έχουν διεξαχθεί οι πέντε από τους 11 αγώνες του Β΄ γύρου. Αλλον ξένο παίκτη δεν μπορεί ν’ αποκτήσει ο ΑΝΟΓ, αφού δεν τον έχει δηλώσει ώς τη λήξη του Α΄ γύρου.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Πέντε για Μοντεβιδέο

Για το Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης αναχώρησαν χθες πέντε νεαροί ιστιοπλόοι, οι οποίοι θ’ αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης Οπτιμιστ. Πρόκειται για τους Γιώργο Καββά, Αλέξανδρο Καββά, Γιώργο Καρυστιναίο, Ανδρέα Μπακατσιά και Αντώνη Τσιμπουκέλη.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Δώρα για τα παιδιά

Χαρά πρόσφερε στα παιδιά των αθλητικών συντακτών ο ΠΣΑΤ. Σε κεντρικό ξενοδοχείο, τα μικρά ξεφάντωσαν στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδέσμου και πήραν ωραία δώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή