«Κλείνει» τον επιθετικό

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή του σέντερ φορ τον οποίο (εδώ και καιρό) αναζητεί ο Παναθηναϊκός για να «γεμίσει» την περιοχή του. Εκτός από τον Σάλβα Μπαγέστα, που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Μουνιόθ, υπάρχει και άλλος επιθετικός που θεωρείται καλύτερη περίπτωση, αλλά είναι πιο δύσκολη υπόθεση. Υπάρχει καλή επαφή και ουσιαστικά εκεί στρέφεται η προσοχή, με τον 31χρονο φορ της Μάλαγα να είναι η αμέσως επόμενη λύση. Με δεδομένο ότι ο Παπαδόπουλος έκανε αρθροσκόπηση και θα λείψει τουλάχιστον από τα επόμενα τρία παιχνίδια, συν το ότι ο Μάντζιος δεν έχει μπει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα μετά το χτύπημα στα πλευρά του, η υπόθεση αυτή πρέπει να κλείσει άμεσα και εκεί έχει επικεντρωθεί η προσοχή του Παναθηναϊκού.

Ναι μεν αλλά…

Ο Σάλβα μίλησε χθες στο site της Μάλαγα, όπου δείχνει διάθεση να μείνει στην ομάδα, αλλά χαρακτηρίζει «πολύ πιθανή» την αποχώρησή του, χωρίς να γίνεται πιο συγκεκριμένος: «Εχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα όχι απολύτως συγκεκριμένα σχετικά με τα σχόλια που έκανα για τις διακοπές του προέδρου. Θα μιλήσω μαζί του μόλις γυρίσει και ξέρω ότι οι σχέσεις μου μαζί του είναι και θα είναι φιλικές. Εχω τις αισθήσεις μου σε εγρήγορση και μελετώ όλες τις πιθανότητες. Ηδη έχουμε μιλήσει με αρκετές ομάδες, εκτός της Βιγιαρεάλ. Αν υπάρξει κάτι θετικό και για τις τρεις πλευρές θα εξετάσουμε την πιθανότητα να φύγω, αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας με το θέμα της μεταγραφής μου. Είμαι περήφανος που κάποιες μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα, ωστόσο παραμένω ήρεμος και συνεχίζω να προπονούμαι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για υποθέσεις και πιστεύω ότι έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην πιθανή αποχώρησή μου από τη Μάλαγα».

Εκτός από επιθετικό, θα αποκτηθεί επίσης άλλος ένας παίκτης που προορίζεται για την ενδεκάδα, ανεξάρτητα από την πιθανότητα να παραχωρηθούν 1-2 παίκτες με μεταγραφή, απ’ αυτούς που δεν είναι στις βασικές επιλογές του Μουνιόθ. Η δεύτερη μεταγραφή θα αφορά αμυντικό παίκτη, μάλλον σέντερ μπακ. Παίκτης για τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, θα αποκτηθεί μόνο αν φύγει ο Νίλσον, κάτι που δεν έχει αποφασισθεί ακόμα. Περίπτωση τρίτης μεταγραφής χωρίς να συνδυάζεται με αποχωρήσεις, θα υπάρξει μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην πορεία.

– Ατομικό πρόγραμμα έκανε πάλι ο Εκι Γκονζάλες, ενώ ο Μάντζιος πήρε μέρος σε κάποιες ασκήσεις με τους συμπαίκτες του, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα. Οι Γκούμας, Βίκτορ, Εμπέντε γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, όπως και οι Μπόβιο, Μπίσκαν, οι οποίοι επέστρεψαν με μία μέρα καθυστέρηση στην Παιανία, γεγονός που ενόχλησε τον Μουνιόθ, με το σκεπτικό ότι ως επαγγελματίες όφειλαν να μεριμνήσουν ώστε να είναι στην Παιανία στην ώρα τους. Στον Μπόβιο ίσως επιβληθεί πρόστιμο, διότι είχε πάρει περισσότερες μέρες άδεια και δεν έπρεπε να χάσει την προπόνηση.

– Δεν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από την πλευρά της ΠΑΕ, όσον αφορά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών. Δεν υπάρχει επίσης, προς το παρόν τουλάχιστον, διάθεση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να ικανοποιήσει το αίτημά τους για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή