Αναζητεί ποιοτικό χαφ ο Βούκοτιτς

Αναζητεί ποιοτικό χαφ ο Βούκοτιτς

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά την ξαφνική απώλεια του Τσίγκα, ο Μότσα Βούκοτιτς επιμένει ότι προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι η απόκτηση ενός επιθετικού για να καλύψει το κενό, αλλά ενός επιτελικού μέσου που θα δώσει ποιότητα στην ομάδα.

Στη συνάντηση που είχε με τους Νίκο Βεζυρτζή και Κούλη Αποστολίδη, ο Σέρβος τεχνικός είπε ότι μπορεί να βρει λύση εκ των ενόντων για την επίθεση, χρειάζεται όμως έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή και εκεί πρέπει να διατεθούν τα περισσότερα από τα λιγοστά χρήματα που έχει τη δυνατότητα να δαπανήσει για μεταγραφές η διοίκηση.

Εξετάζεται, πάντως, το σενάριο να αποκτηθεί δανεικός μέσω Παναθηναϊκού ο Ζαν Μαρί Σιλά, ειδικά αν τελικά αποδεσμευτεί ο Τόργκελε. Ο Ούγγρος επιθετικός έχει απογοητεύσει τον Βούκοτιτς με τη δυστοκία του και υπήρχε διάθεση να παραχωρηθεί, για να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του.

Στο σημερινό φιλικό (Τούμπα, 15.00) με τον Πανσερραϊκό, θα δοκιμαστεί ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Μάρκο Τούλιο, ο οποίος προπονήθηκε την Πέμπτη για πρώτη φορά. Δεν έχει πλούσιο βιογραφικό, γι’ αυτό και υπάρχουν επιφυλάξεις, αλλά έχει καλές συστάσεις και δεν είναι ακριβός.

Δεν πείθονται

Δύσπιστοι παραμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τις πραγματικές προθέσεις του Γιάννη Γούμενου, παρότι μεταβίβασε προχθές σε οκτώ φυσικά πρόσωπα τις μετοχές του (διοικητικοί παράγοντες και παλαίμαχοι παίκτες), οι οποίοι έχουν τη διακριτική ευχέρεια να τις παραδώσουν σε όποιον επενδυτή καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και μόνο που ο συνέταιρος του Γιάννη Γούμενου, Βασίλης Παγώνης, κρατά στην κατοχή του το 38% των μετοχών, φτάνει για να μη νιώθουν σιγουριά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ότι δεν έχει αποκοπεί ο δρόμος της επιστροφής τους.

Αρης

Την πρώτη τους προπόνηση με τον Αρη έκαναν χθες οι νεοαποκτηθέντες Κακά Φεράρι και Πάμπλο Κόιρα, με τον Ογιος να απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή