Απλώνει «δίχτυα» και για τον Μουστόγιαννη

Απλώνει «δίχτυα» και για τον Μουστόγιαννη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την αποτυχημένη (προς το παρόν) προσπάθεια για τη μεταγραφή από τον Πανιώνιο του Σπυρόπουλου (ενδιαφέρον υπήρξε και για τους Ενσαλίβα, Μάκο), η ΑΕΚ κρατά το βλέμμα της στραμμένο στην ελληνική αγορά, αναζητώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές με υποσχόμενο μέλλον. Ενας απ’ αυτούς είναι ο Μουστόγιαννης του Αιγάλεω, ο οποίος αρέσει πολύ στον Ιβιτς, ενώ δεν αφήνει αδιάφορο τον Φερέρ, παρότι δεν τον γνωρίζει και τόσο καλά. Εχουν γίνει κάποιες διερευνητικές κινήσεις και αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει πρόταση στο Αιγάλεω για την απόκτησή του. Η διοίκηση της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μουστόγιαννη, όμως δεν έχει καθορίσει το ύψος των οικονομικών απαιτήσεών της. Η υπόθεση θα προχωρήσει μόνο αν τα ανταλλάγματα είναι λογικά, σύμφωνα με την ελληνική πραγματικότητα, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο… σίγουρο, αν θυμηθούμε τι ζητούσε ο Θωμάς Μητρόπουλος όποτε μια «μεγάλη» ομάδα του κτύπησε την πόρτα για να αποκτήσει παίκτη του Αιγάλεω.

– Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παναγιώτη Λαγό. Επειτα από αρκετές εβδομάδες ταλαιπωρίας και εντατικής θεραπείας, ο 22χρονος διεθνής ανέβασε χθες ρυθμούς στην προπόνηση, δεν ένιωσε ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, πολύ σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Φερέρ. Ο Σορεντίνο έκανε μόνο τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα, ο Παπασταθόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ οι Γεωργέας, Αλεξόπουλος έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Δέλλας έχει μπει από την Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς και λογικά θα υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό με άπαντες παρόντες, θα αρχίσει την Τρίτη, καθώς απουσιάζουν με άδεια αρκετοί από τους ξένους.

– Καμία διάθεση να βάλει νερό στο κρασί του δεν έχει ο κ. Ανατολιωτάκης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε χθες στην Ερα Σπορ και έδειξε αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να κατασκευαστεί νέο γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, ανεξάρτητα από το πού θα παίζει η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα. Θεωρεί ότι το έργο μπορεί να προχωρήσει, αρκεί να πάρει κρατική εγγυητική επιστολή για να δανειστεί το απαιτούμενο ποσό από τράπεζες, με υποθήκη την έκταση και το ίδιο το γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή