Με τέσσερις αγώνες βόλεϊ το αντίο…

Με τέσσερις αγώνες βόλεϊ το αντίο…

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Στον Ολυμπιακό οι ιθύνοντες έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των Θοδωρή Μποζίδη και Κρίστο Τσβετάνοφ για να είναι στη διάθεση του Τάσου Κουμπλή στην αναμέτρηση με τον Αρη (18.00).

Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας «έδεσαν» οι Μποζίδης και Τσβετάνοφ. Οι βολεϊμπολίστες προπονούνται από την Πέμπτη υπό τις οδηγίες του Τάσου Κουμπλή και, σύμφωνα με τον προπονητή, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι Πέτκοβιτς και Ντίαζ αποχαιρέτησαν το προπονητήριο του Ρέντη και τους «ερυθρόλευκους». Μέχρι χθες το μεσημέρι τις περισσότερες πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην ομάδα για τη σημερινή αναμέτρηση συγκέντρωνε ο Θοδωρής Μποζίδης. Να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει στη Λαμία με την τοπική ομάδα (19.00). Οι άλλοι αγώνες: 17.00: Πανελλήνιος – Ορεστιάδα, 19.00: Εθνικός – Παγκράτι.

Ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης αγωνιστικής ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (δεν είχε διεξαχθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο Τοπ Τιμς Καπ), θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου (17.30) στο γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

– Τη νίκη με 3-2 σετ πανηγύρισε η εθνική παίδων στην Αγκυρα κόντρα στην Τουρκία. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά την προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Για τον ίδιο λόγο η εθνική κορασίδων υπερίσχυσε στο Λουτράκι της αντίστοιχης ρουμανικής ομάδας με 3-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή