Το μάρκετινγκ «στηρίζει» τον Μπέκαμ

Το μάρκετινγκ «στηρίζει» τον Μπέκαμ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη – αστραπή πραγματοποίησε χθες για καθαρά εμπορικούς λόγους στην Ιαπωνία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, την ώρα που το μέλλον του της καριέρας του παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Μπέκαμ επρόκειτο να εμφανιστεί σε τρεις εκδηλώσεις μιας εκ των χορηγών-εταιρειών του στο Τόκιο, χωρίς όμως να έχει αναγγελθεί η παρουσία του σε αυτές. Πέταξε στην Ιαπωνία με ιδιωτικό τζετ και σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο θα κινείτο στην πρωτεύουσα με ειδικό όχημα.

«Αν παρατηρήσετε κάποιο ύποπτο όχημα σε σταυροδρόμι, καλύτερα χαιρετήστε το» έγραφε πριν από την επίσκεψη Μπέκαμ η εφημερίδα «Σπορτς Νιπόν», προσθέτοντας ότι «καλό θα ήταν να μη χάσετε την ευκαιρία να τον δείτε, καθώς αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του ταξίδι στην Ιαπωνία ως ο Μπέκαμ της Ρεάλ».

Πράγματι, ο Αγγλος χαφ είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κοντά στην αποχώρησή του από τη Μαδρίτη. Αν ώς αύριο δεν έχει δώσει κάποια απάντηση στην προσφορά ανανέωσης της Ρεάλ, θα έχει από την Πρωτοχρονιά τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ελεύθερα με άλλες ομάδες. Ηδη ενδιαφέρον για τον Μπέκαμ έχουν εκδηλώσει πάνω από 20 σύλλογοι, με την Ιντερ να αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για τον παίκτη.

Το φλερτ Ιντερ-Μπέκαμ είχε αρχίσει από το καλοκαίρι, αλλά πλέον με την αποχώρηση του Φίγκο για τη Σαουδική Αραβία, ο Μπέκαμ θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης για τη δεξιά πλευρά της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στην Ιντερ θεωρούν ότι ο Μπέκαμ μπορεί στα 32 του να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, φθάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Ποντάρουν επίσης στο ότι μετά το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, ο Αγγλος σταρ θα θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και στο Καμπιονάτο, ενώ και η μόδα του Μιλάνου δεν πρόκειται να αφήσει αδιάφορη τη Βικτόρια Μπέκαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή