Η εθνική πόλο γυναικών στοχεύει… Πεκίνο

Η εθνική πόλο γυναικών στοχεύει… Πεκίνο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αισιοδοξία αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας πόλο των γυναικών, εν όψει των υποχρεώσεών της του καλοκαιριού. Και πηγή της αισιοδοξίας, πέρα από όλα τ’ άλλα, είναι η επιστροφή της τερματοφύλακα, Ανθής Μυλωνάκη, που έλειψε πολύ από την ομάδα, λόγω τραυματισμών. Η απόδοσή της παίκτριας της Βουλιαγμένης στον ουσιαστικό τελικό του πρωταθλήματος γυναικών, εναντίον της Γλυφάδας, ήταν εξαιρετική και γέμισε όλους με ελπίδες για καλύτερη συνέχεια

«Πριν από μερικούς μήνες δεν πίστευα ότι θα ξαναπαίξω πόλο, αλλά τώρα είμαι και πάλι πίσω, ύστερα από πολύ πόνο και κόπο. Ημουν τόσο άσχημα ψυχολογικά, που έπειτα από ένα διάστημα δεν παρακολουθούσα τους αγώνες. Ηταν όνειρο να επιστρέψω και να παίξω. Τώρα είμαι και πάλι εδώ, είμαι καλά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Πέρασα από πολλά στάδια για να τα καταφέρω. Ολα είναι θέμα ψυχής. Ακόμη βρίσκομαι στο στάδιο της αποθεραπείας και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχω πολύ. Χρειάζομαι χρόνο προκειμένου να γίνω απολύτως καλά. Βεβαίως συνεχίζω τις θεραπείες και την ενδυνάμωση. Νιώθω πόνους, αλλά δεν το σκέφτομαι. Με την πρόσκλησή μου και πάλι στην εθνική ομάδα ένιωσα πολύ μεγάλη χαρά και τεράστια ικανοποίηση. Πιστεύω, ότι όλα θα πάνε καλά. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε η Μυλωνάκη, αναφερόμενη στην ίδια και στην εθνική.

Ο προπονητής, Κούλης Ιωσηφίδης τόνισε, ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και οι υπόλοιπες διοργανώσεις αποτελούν σταθμούς. «Η διαδικασία της πρόκρισης είναι πάρα πολύ δύσκολη και γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά σε όλους τους τομείς. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Το Πεκίνο. Ο,τι έρθει ενδιάμεσα βέβαια καλό θα είναι», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή