ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΙΟΝ: Ο Αλέν Περέν, κυπελλούχος Γαλλίας φέτος με τη Σοσό, είναι ο νέος προπονητής της μόνιμης πλέον πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λιόν. Ο 50χρονος τεχνικός υπέγραψε χθες συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την OL και θα αντικαταστήσει τον Ζεράρ Ουγιέ που αποχώρησε ύστερα από δύο πολύ καλές χρονιές στον πάγκο των Λιονέ.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε η αγγλική ομάδα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σάλεϊ Μουντάρι από την Ουντινέζε. Ο Γκανέζος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και το συνολικό κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 10,2 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των «πόμπεϊς».

UΕFΑ: Στη θέση του αντιπροέδρου με αρμοδιότητα τα οικονομικά τοποθετήθηκε ο Κύπριος παράγοντας Μάριος Λευκαρίτης, ώς τώρα ταμίας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης επίσης αναβαθμίστηκε, λαμβάνοντας τη θέση του συμβούλου του προέδρου, Μισέλ Πλατινί.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Η Ολνταμ Αθλέτικ προχώρησε στην πιο περίεργη μεταγραφή της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Απέκτησε τον Λι Χιούζ ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, καθώς έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι ετών, αφού με την επικίνδυνη οδηγική του συμπεριφορά, είχε προκαλέσει τον θάνατο σε έναν περαστικό. Η καλή διαγωγή όμως, του επέτρεψε να αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αθώωσε τη Μακλάρεν από την κατηγορία για παράνομες εντολές στους οδηγούς της στο γκραν πρι του Μονακό. «Οι ενέργειες της Μακλάρεν ήταν καθ’ όλα νόμιμες και δεν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση», ανακοίνωσε η ομοσπονδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή