«Βόμβα» της Μπάγερν με τον Ιταλό Λούκα Τόνι

«Βόμβα» της Μπάγερν με τον Ιταλό Λούκα Τόνι

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σημαντικότερη ώς τώρα διεθνή μεταγραφή στην Ευρώπη για φέτος προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία συμφώνησε με τον διεθνή Ιταλό στράικερ της Φιορεντίνα, Λούκα Τόνι για τέσσερα χρόνια έναντι 11 εκατ. ευρώ.

Την αγορά του 30χρονου σταρ της ομάδας της Φλωρεντίας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, προσθέτοντας ότι ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στις 8 Ιουνίου και αμέσως μετά θα παρουσιαστεί επίσημα.

Στα δύο τελευταία χρόνια που ο Τόνι αγωνίστηκε στη Φιορεντίνα σκόραρε 49 τέρματα, μολονότι έχασε τις τελευταίες αγωνιστικές του φετινού Καμπιονάτο λόγω τραυματισμού που απαίτησε εγχείρηση στο πόδι. Ετσι ο Τόνι χάνει και τα παιχνίδια της Εθνικής Ιταλίας με τα Νησιά Φερόε και τη Λιθουανία στις αρχές Ιουνίου.

Πρόκειται για την τελευταία από τις κινήσεις ευρείας ανανέωσης της ομάδας του Μονάχου, που την επόμενη περίοδο δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός από τον Τόνι, η Μπάγερν έχει ήδη κλείσει για τη νέα χρονιά τους Χαμίτ Αλτιντοπ, Γιαν Σλάουντραουφ, Χοσέ Ερνέστο Σόσα και Μάρσελ Γιάνσεν. Οι Βαυαροί επίσης ενδιαφέρονται για τον Τσέχο διεθνή αμυντικό Τόμας Ουιφαλούσι, συμπαίκτη του Τόνι στη Φιορεντίνα, καθώς και για τον Φρανκ Ριμπερί της Μαρσέιγ.

Χθες ο κ. Ρουμενίγκε επέμεινε ότι κάποια στιγμή στην ομάδα θα ενταχθεί και ο πρώτος σκόρερ του περυσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, Μίροσλαβ Κλόζε, μολονότι η Βέρντερ Βρέμης απέρριψε πρόσφατα την αρκετά υψηλή προσφορά της Μπάγερν. «Είμαι βέβαιος ότι ο Μίροσλαβ Κλόζε θα έλθει στην Μπάγερν ώς την 1η Ιουλίου του 2008 το αργότερο έστω και με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά δεχθήκαμε την απόφαση της Βέρντερ να μην τον αφήσει να φύγει νωρίτερα», είπε ο κ. Ρουμενίγκε.

Παράλληλα, το Αμβούργο ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον διεθνή Αιγύπτιο Μοχάμεντ Ζιντάν από τη Μάιντς, που μόλις υποβιβάστηκε από την Μπουντεσλίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή