«Θέλουμε εκδίκηση στην Ισπανία»

«Θέλουμε εκδίκηση στην Ισπανία»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζόραν Σλάβνιτς θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής ομάδας, στον όμιλο της Γρανάδας για το «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» της Ισπανίας, ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων του στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, αλλά ο Μιχάλης Κακιούζης έβαλε, ήδη, ψηλά τον πήχυ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, εν όψει της επόμενης πρόκλησης που την περιμένει.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε στα ισπανικά ΜΜΕ και χωρίς περιστροφές τόνισε ότι ο στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση και να «εκδικηθεί» την Ισπανία για την ήττα του τελικού στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας.

– Επέστρεψε στον Πανιώνιο, ο… «ωραίος», Τάκης Κορωναίος και «έπιασε» δουλειά στον πάγκο της φετινής πρωταθλήτριας, γυναικείας ομάδας των «κυανέρυθρων». Ο Κορωναίος που ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης στον Πανιώνιο, πριν από 20 χρόνια, ανέλαβε προπονητής του Πανιωνίου για τα 3 επόμενα χρόνια, δηλώνοντας ότι «στο μυαλό και την ψυχή μου ο Πανιώνιος παραμένει ο σύλλογος που με «αγκάλιασε» στην καριέρα μου, ως αθλητής. Τώρα, θέλω να βοηθήσω τον Πανιώνιο για να γίνει το «κατεστημένο» στο γυναικείο μπάσκετ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή