Αρχίζουν… γυμναστική

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια σημαντική χρονική περίοδο για το μέλλον την ελληνικής γυμναστικής η ΕΓΟ απέκτησε νέα διοίκηση, η οποία θα έχει θητεία μέχρι τα τέλη του 2008. Με πρόεδρο τον παλαιό πρωταθλητή και προπονητή, Θανάση Βασιλειάδη, το καινούργιο Δ.Σ. θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα. Η αντίστροφη μέτρηση για τις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς έχει αρχίσει και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα προβούν σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Γνώστης του χώρου ο νέος πρόεδρος θέτει πρώτο στόχο την προολυμπιακή προετοιμασία.

«Οι αθλητές θα έχουν πλήρη στήριξη για μια άρτια προετοιμασία, δηλαδή ιατροφαρμακευτική κάλυψη, την οποία δεν είχαν, υλικό συμμετοχή σε αγώνες. Θέλω οι γυμναστές και οι γυμνάστριές μας να αισθάνονται τη φροντίδα της διοίκησης. Μεσολαβούν μόλις τρεις μήνες μέχρι τις καθοριστικές διοργανώσεις. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αναπληρώσουμε τη διοικητική ολιγωρία των προηγούμενων μηνών. Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα και θα αποτελέσει προολυμπιακό τουρνουά, το ενδιαφέρον μας είναι διπλό, επειδή θα πρέπει να πετύχουμε και στον οργανωτικό τομέα, στον οποίο πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν σημαντικά κενά και επικίνδυνες καθυστερήσεις», υπογράμμισε ο Θανάσης Βασιλειάδης.

Το διοικητικό κενό που υπήρχε τους τελευταίους μήνες έγινε αιτία να αναβληθούν πολλές εσωτερικές αγωνιστικές δραστηριότητες. Μέσα στον επόμενο μήνα πρέπει να γίνουν αρκετές διοργανώσεις, κάτι που κρύβει δυσκολίες, διότι υπάρχουν οι σχολικές εξετάσεις. «Η πρώτη απόφαση που πήρε το Δ.Σ. ήταν η έγκριση των αποστολών της ρυθμικής στα μίτινγκ της Γενεύης και του Τελ Αβίβ. Τον Ιούνιο θα γίνουν αρκετοί αγώνες. Θα υπάρξει ενίσχυση στα τμήματα, αλλά όχι αλλαγές, καθώς όλα είναι σε εξέλιξη. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εργασίας και να γίνει πιο αποτελεσματικός», μας είπε ο παλαιός προπονητής ενώ σε ό,τι αφορά τα σωματεία πρόσθεσε: «Μεγάλο κεφάλαιο για μας είναι η στήριξη των σωματείων, που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο του αθλήματος, αλλά έχουν παραμεληθεί και μαραζώνουν. Παράλληλα, θα φροντίσουμε να βάλουμε τάξη στα οικονομικά της ομοσπονδίας. Οπως αποκαλύφθηκε στη γενική συνέλευση του περασμένου Μαρτίου υπάρχει έλλειμμα άνω των 800.000 ευρώ».

Το νέο Δ. Σ.: πρόεδρος: Αθ. Βασιλειάδης, α΄ αντιπρ.: Αθ. Καπνίδης, β΄ αντιπρ.: Ν. Αδαμόπουλος, γ΄ αντιπρ.: Ελ. Μιχοπούλου, γ. γραμματέας: Αθ. Σταθόπουλος, ειδ. γραμματέας: Μ. Ζαχαριάδου, ταμίας: Μ. Παπαδοπούλου, αναπλ. ταμίας: Μ. Σπανουδάκης, έφορος υλικού: Αργ. Σοφράς, Μέλη: Κ. Παπαγεωργίου, Κ. Τσερκέζης, Αντ. Γκιοούσογλου, Χρ. Σπύρος, Σπ. Σκλάβος, Μ. Γεωργουλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή