Θέλει προεδρία, υπόσχεται μεταγραφές ο Βεζυρτζής

Θέλει προεδρία, υπόσχεται μεταγραφές ο Βεζυρτζής

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόθεση του Νίκου Βεζυρτζή να παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Ο νυν πρόεδρος της εταιρείας, στην προσπάθεια που κάνει να πείσει τον ομόλογό του τού Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, πως πρέπει να παραμείνει στην θέση του μιας και μπορεί να βοηθήσει τον «δικέφαλο», δείχνει αποφασισμένος να φέρει στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που μοιάζουν απλησίαστοι.

Ενας από αυτούς είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση σύμφωνα με την οποία θα εισπράξει συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια αν δεχθεί να φορέσει την φανέλα και του δεύτερου «δικέφαλου» του ελληνικού πρωταθλήματος. Υποψήφιος μεταγραφικό στόχος εξακολουθεί να είναι και ο Βλάνταν Ιβιτς, η περίπτωσή του φαντάζει εξαιρετικά πιο εύκολη από αυτή του Ιταλού αμυντικού.

Δεν πρέπει όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ να ξεχνούν πως πριν προχωρήσουν σε μεταγραφές θα πρέπει να αρχίσουν τις επαφές με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα προκειμένου να γίνουν γνωστές οι προθέσεις τους για το μέλλον και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πληροφορηθούν τις προθέσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη.

– Στον Αρη, άπαντες περιμένουν την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Κίκε Ερνάντεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από τη διοίκηση της ΠΑΕ έχει γίνει γνωστό ότι και αυτός θα είναι Ισπανός χωρίς όμως να αφήσουν να διαρρεύσει κάποια άλλη λεπτομέρεια, θέλουν όμως το θέμα να κλείσει άμεσα προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα και να αυξηθεί η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας η οποία μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

– Στον Ηρακλή, βλέπουν τους ποδοσφαιριστές τον έναν μετά τον άλλον να αποχωρούν και κανείς δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να λύσουν την συνεργασία τους και με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, καθώς θεωρούν πως δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο συμβόλαιό του και ο Γιώργος Σπανουδάκης συνεχίζει να δέχεται πυρά από παντού. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παναγόπουλος, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποχωρήσει και όλοι να στηρίξουν την κίνηση του Απόστολου Τσουρέκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή