Ολυμπιακός για… πάντα ο Τζόρτζεβιτς

Ολυμπιακός για… πάντα ο Τζόρτζεβιτς

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… λιμάνι της καρδιάς του παρέμεινε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο αρχηγός μετέβη χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας για έναν ακόμη χρόνο. Ηταν κάτι που επιθυμούσε πολύ ο ίδιος. Να συνεχίσει και γιατί όχι να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Πειραιώτες όπου αγωνίζεται διαρκώς απ’ το καλοκαίρι του 1996. «Συμφωνήσαμε για ένα χρόνο. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω τα πράγματα για μας να είναι καλύτερα του χρόνου», είπε εμφανώς ικανοποιημένος ο Τζόρτζεβιτς μόλις έκλεισε θετικά το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό. Για την ιστορία, αυτό είναι το πέμπτο συμβόλαιο που υπογράφει με τους πρωταθλητές. Δεν αποκλείεται να μην είναι το τελευταίο. Αυτό θα φανεί του χρόνου το καλοκαίρι… Πάντως, δεν είναι εκτός πραγματικότητας όποιος υποστηρίζει ότι ο Τζόρτζεβιτς θα ήθελε να παίξει ακόμη δύο χρόνια ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να κρεμάσει τα παπούτσιά του…

Πλην του αρχηγού, νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου υπέγραψε και ο Τάσος Πάντος. Ο ακραίος αμυντικός μετέβη πρώτος στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου συναντήθηκε με τον Γιώργο Λούβαρη. Αρχικώς, δεν επετεύχθη συμφωνία, λόγω διαφωνίας των δύο πλευρών στη διάρκεια του συμβολαίου. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε και ο 31χρονος άσος υπέγραψε για ένα χρόνο. Ακολούθως, απ’ την πειραϊκή εταιρεία εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου τονίστηκε: «Μετά από συνάντηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Λούβαρη με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Τάσο Πάντο, συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Την επόμενη εβδομάδα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ομως, ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό και την Εθνική, Γιώργος Ανατολάκης αναμένεται να περάσει την πόρτα εξόδου του Ρέντη. Θετικά θα κλείσει για τους Πειραιώτες το θέμα του Ζούλιο Σέζαρ. Αν και ο μάνατζέρ του είχε ζητήσει επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλει να παραμείνει, ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει το αίτημα. Οσο για τους Ταραλίδη και Μάριτς, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να παραχωρηθούν δανεικοί, ενώ δεν αποκλείεται οι Μενδρινός και Παππάς να παραμείνουν στον Πειραιά, παίρνοντας μία ακόμη ευκαιρία. Από ημέρα σε ημέρα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Παρασκευά Αντζα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή