ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ

Με αλλαγές κατά της Σλοβενίας

Με δύο αλλαγές θα αντιμετωπίσει, στην Παιανία, η Ελλάς τη Σλοβενία, στη δεύτερη αγωνιστική της ευρωπαϊκής λίγκας. Οι Σουλτανόπουλος και Στεφάνου πήραν τις θέσεις των Σμαραγδή και Παπαδημητρίου, αντίστοιχα. Ο προπονητής, Αλέκος Λεώνης, χαρακτήρισε τη Σλοβενία ως την πιο δυνατή ομάδα στον Β΄ όμιλο. Η Σλοβενία προέρχεται από μία ήττα και μία νίκη στην Πορτογαλία. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα (21.00) και το δεύτερο αύριο την ίδια ώρα. Η σύνθεση της Εθνικής μας είναι: Προύσαλης, Τσέργας (πασαδόροι), Πανταλέων, Σουλτανόπουλος, Ανδρεάδης (κεντρικοί), Ρουμελιώτης, Αρμενάκης (διαγώνιοι), Λάππας, Καρυπίδης, Ριζόπουλος, Γκαράς (ακραίοι), Στεφάνου (λίμπερο).

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Δύσκολη αποστολή

Δύσκολη αποστολή θα έχουν από σήμερα η Γιάννα Χρήστου, η Νίκη Σιδηροπούλου και η Δήμητρα Μαγκανουδάκη, οι οποίες θα πάρουν μέρος στο γκραν πρι του κυπέλλου κόσμου του ξίφους μονομαχίας, που θα διεξαχθεί στο Μόντρεαλ (Καναδάς). Οι αγώνες αποτελούν και κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Γι’ αυτό θα μετάσχουν 152 αθλήτριες από 71 χώρες. Από τις 32 κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι παρούσες οι 31.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Σκληρή τιμωρία στην ΑΕΚ

«Βαρύς ο πέλεκυς» έπεσε στην ΑΕΚ από την αθλητική δικαστή του χάντμπολ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Α1 της 28ης Μαρτίου με τον Πανελλήνιο. Η ΑΕΚ

τιμωρήθηκε με ποινή διεξαγωγής έξι αγώνων χωρίς θεατές και απαγόρευσης τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της ως γηπεδούχου για τρεις συναντήσεις. Επιπλέον, της επεβλήθη ποινή και για όσα έγιναν στο παιχνίδι της 5ης Μαΐου. Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ και απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης ενός αγώνα της ως γηπεδούχου.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής ο Παπαλουκάς

Πρωταθλητής Ρωσίας αναδείχτηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που επιβλήθηκε της Ούνιξ, στο Καζάν με 78-71, έκανε το 3-0 και παρέμεινε στον θρόνο της. Ο Παπαλουκάς, που βρίσκεται στο στόχαστρο, τουλάχιστον, τριών ομάδων του ΝΒΑ, θ’ αποφασίσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου για το αν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Στη Ρόμα θα επιστρέψει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ύστερα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Βαλένθια στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάλι στους τελικούς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα είναι παρόντες και στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ. Τα «σπιρούνια» συνέτριψαν τους Τζαζ με 109-84, έκαναν το 4-1 στη σειρά, κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή στη Δύση και θα παίξουν στους τελικούς για τρίτη φορά, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή