Επικίνδυνη έξοδος της Τουρκίας στη Βοσνία

Επικίνδυνη έξοδος της Τουρκίας στη Βοσνία

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Βοσνία και Νορβηγία είναι στραμμένο το βλέμμα της εθνικής μας ομάδας, καθώς εκεί διεξάγονται σήμερα οι άλλοι δύο αγώνες του ομίλου. Η πρωτοπόρος Τουρκία δοκιμάζεται στη Βοσνία με τον Φατίχ Τερίμ να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή αρκετά νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον επιθετικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, τον επίσης επιθετικό της Τραμπζονσπόρ Ουμούτ Μπουλούτ, τον τερματοφύλακα της Φενερμπαχτσέ Σερντάρ Κουλμπιλγκέ και τον αμυντικό της Αντάλιασπορ, Ουγκούρ Καβούκ. Η Εθνική μας θα ήθελε ένα στραβοπάτημα των Τούρκων, ώστε να τους προσπεράσει στη βαθμολογία και στην επόμενη αγωνιστική να αυξήσει τη διαφορά, καθώς οι Τούρκοι θα έχουν ρεπό. Παρεμπιπτόντως, θα δώσουν φιλικό με τη Βραζιλία. Ολα αυτά με δεδομένο ότι η Εθνική μας θα πάρει έξι βαθμούς στα παιχνίδια με την Ουγγαρία και τη Μολδαβία.

Εύκολο έργο

Η Νορβηγία που μοιράζεται την 3η θέση του ομίλου με τη Βοσνία έχει, θεωρητικώς… μιλώντας, εύκολο έργο κόντρα στη Μάλτα στο Οσλο. Ωστόσο, ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, που έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, υποφέρει από νέο πρόβλημα στο γόνατο. Ετσι, δεν θα παίξει σήμερα στο παιχνίδι με τη Μάλτα, ενώ είναι στον… αέρα η συμμετοχή του και στο (επίσης εντός έδρας) παιχνίδι με την Ουγγαρία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Είπε σχετικώς ο φυσιοθεραπευτής των Νορβηγών, Θορ Εϊναρ Αντερσεν: «Ο Σόλσκιερ πονάει ακόμα στο γόνατό του. Δεν γίνεται να προπονηθεί με μπάλα αυτή τη στιγμή. Δεν θα παίξει το Σάββατο (02/06), αλλά ίσως να είναι έτοιμος να παίξει την Τετάρτη (06/06) απέναντι στην Ουγγαρία. Είναι έξυπνος και έχει αποδείξει πως μπορεί να επιστρέψει γρήγορα από τους τραυματισμούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Μολδαβία έχει ρεπό στον 3ο όμιλο, ενώ την Τετάρτη η Εθνική μας θα υποδεχθεί τη Μολδαβία, η Νορβηγία την Ουγγαρία και η Βοσνία – Ερζεγοβίνη τη Μάλτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή