Ελπίδες: νίκη και με Κροατία

Ελπίδες: νίκη και με Κροατία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικοι… Κροατίας είναι από χθες το βράδυ οι παίκτες της Εθνικής Ελπίδων και η τεχνική ηγεσία για τον αυριανό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της χώρας, της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008. Στην πρεμιέρα, η ελληνική ομάδα νίκησε το Αζερμπαϊτζάν με 4-1, με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (4΄ και 89΄), Γιουσίσοφ (αυτογκόλ στο 71΄), Πετρόπουλου (75΄), ενώ για τους Αζέρους είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Αμποντουλάγιεφ στο 56΄.

Νέοι

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη πέτυχε η Εθνική Νέων επί της Ιταλίας με 2-0, στο Δημοτικό Στάδιο Λιτόχωρου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ελληνική ομάδα αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Τα γκολ της Εθνικής μας πέτυχαν οι Σιόβας (61΄) και Μήτρογλου (74΄). Η πρόκριση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Αύριο, η ελληνική ομάδα θ΄ αντιμετωπίσει τη Σουηδία στο Λιτόχωρο, ενώ στην Κατερίνη θ’ αναμετρηθούν Ιταλία και Κροατία (και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 19.00). Με νίκη επί της Σουηδίας η Εθνική μας εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή