Ηρθε και υπογράφει

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Ζοσέ Πεσέιρο στην Αθήνα φέρνει και το τυπικό κλείσιμο μιας συμφωνίας που θεωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες δεδομένη. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει σήμερα το πρωί μια πρώτη εφ’ όλης συζήτηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα κλείσει μερικές μικρές εκκρεμότητες διαδικαστικού χαρακτήρα που έχουν απομείνει και εν συνεχεία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η πρόσληψή του είναι πιθανόν να ανακοινωθεί στη διάρκεια της ημέρας και αύριο – μεθαύριο να ακολουθήσει η επίσημη παρουσίασή του με συνέντευξη Τύπου. Ο Πεσέιρο έφτασε στην Αθήνα χθες το απόγευμα και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς, με τον οποίο δείπνησαν μαζί το βράδυ. «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα. Θα έχω συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να συμφωνήσουμε και να υπογράψω. Εχω ήδη μιλήσει μαζί τους και αν όλα πάνε καλά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα», ήταν τα πρώτα λόγια του 47χρονου προπονητή, στην ίδια ρότα με προηγούμενες δηλώσεις του, όπου πάντα τόνιζε ότι πρώτα θα υπογράψει και μετά μπορεί να πει κάτι περισσότερο γύρω από τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Μεταγραφικές εξελίξεις

Η παρουσία του Πεσέιρο στην Αθήνα και οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις που θα έχει με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Γιάνσινκο Βέλιτς, θα δρομολογήσουν εξελίξεις και στο μεταγραφικό μέτωπο. Στο προσκήνιο αυτές τις μέρες, βρίσκεται ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Νουέβα Σικάγο, Νίκολας Σάντσες. Τα ΜΜΕ της Αργεντινής κάνουν λόγο για σχεδόν σίγουρη συμφωνία, αλλά στον Παναθηναϊκό μιλούν για επαφές που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Σάντσες έχει γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας.

Σε αντίθεση με την τακτική της, η ΠΑΕ διέψευσε δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον Κροάτη επιθετικό, Μπόσκο Μπάλαμπαν. «Εμφανίστηκαν ελληνικά δημοσιεύματα, πηγές των οποίων φέρονται να είναι αντίστοιχα βελγικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή Μπάλαμπαν της Μπριζ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Το επίσημο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για ποδοσφαιριστές εκδηλώνεται μόνο από εξουσιοδοτημένα, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, άτομα», τονίζεται στην ανακοίνωση, με την τελευταία φράση να υποδηλώνει ότι κάποιος «τρίτος» εμφανίστηκε να ενεργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση.

– Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η μεταβίβαση προσωπικά στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ποσοστού 10,5% τον μετοχών της ΠΑΕ, η οποία εγκρίθηκε και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Για να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, έπρεπε να είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ή να έχει στην κατοχή του ποσοστό μεγαλύτερο του 10% των μετοχών της ΠΑΕ. Ο ίδιος επέλεξε την τρίτη λύση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή