Υπάρχουν φαβορί, όχι όμως και αποδόσεις

Υπάρχουν φαβορί, όχι όμως και αποδόσεις

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βασικό μενού, τα παιχνίδια στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, «τρέχει» το ενδιάμεσο κουπόνι του Στοιχήματος. Υπάρχουν αρκετά φαβορί, μόνο που οι αποδόσεις τους δεν προσφέρονται σε κοινούς παίκτες. Για παράδειγμα τέτοια φαβορί είναι: Η Νορβηγία απέναντι στην Ουγγαρία (1,30), η Ρουμανία απέναντι στη Σλοβενία (1,25), η Γερμανία απέναντι στη Σλοβακία (1,20). Η Ελλάδα απέναντι στη Μολδαβία που της δίδεται και αβαντάζ ένα γκολ (1,45), η Αγγλία απέναντι στην Εσθονία (1,16) και τέλος η Μπόκα Τζούνιορς (1,30) που υποδέχεται την Κούκουτα για το «Κόπα Λιμπερτδατόρες». Και όλα να τα ποντάρεις, πράγμα επικίνδυνο διότι οι πιθανότητες να σπάσει κάποιο φαβορί πάντα υπάρχουν, ο συντελεστής είναι μόλις 4,2 φορές τα χρήματα που θα ποντάρεις. Αν προσπαθήσουμε να μαντέψουμε σημεία με υψηλή απόδοση θα συγκεντρώναμε το ενδιαφέρον μας για ποντάρισμα με ζητούμενα στη νίκη της Σκωτίας που παίζει εκτός έδρας στα κοντινά Νησιά Φερόε με διαφορά 2 τερμάτων που έχει απόδοση 3,50. Πιθανή η ισοπαλία στο παιχνίδι Φινλανδίας – Βελγίου (3,15) και επίσης στην ισοπαλία Κροατίας- Ρωσίας (3,00). Το δύσκολο στην περίπτωση είναι πως δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια με μέση απόδοση για να παιχθούν ζητούμενα καθώς, συν τις άλλοις, οι δυάδες στο κουπόνι είναι περιορισμένες. Γενικά πάντως το κουπόνι αυτό κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολο για τις δυνατότητες ενός «μεσαίου παίκτη».

Μπάσκετ

Ας κλείσουμε με εκτιμήσεις για τρία παιχνίδια μπάσκετ. Ο σοβαρός φέτος Πανιώνιος στο πρώτο παιχνίδι για την τρίτη πολύτιμη θέση που οδηγεί στην Euro League, παίζει με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο και έχει τις δυνατότητες να μη χάσει με περισσότερους από 7,5 πόντους. Το ίδιο ισχύει και για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς τους οποίους οδήγησε στους τελικούς του ΝΒΑ ο τρομερός Λεμπρόν Τζέιμς. Καλύτερη ομάδα ασφαλώς το Σαν Αντόνιο αλλά ποντάρουμε στον ενθουσιασμό του Κλίβελαντ. Φαβορί εκτιμώ πως είναι και η πλούσια σε ταλέντο Μπανταλόνα που παίζει με τη Ρεάλ με αβαντάζ 3,5 πόντων στους Μαδριλένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή