«Ασημένια» η Μακρυγιάννη στο σόλο

«Ασημένια» η Μακρυγιάννη στο σόλο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψηλά τη σημαία της Ελλάδος κράτησε στο «ανοικτό» ευρωπαϊκό κύπελλο πρωταθλητριών συγχρονισμένης κολύμβησης που έγινε στη Ρώμη, η Ευανθία Μακρυγιάννη, που αναδείχθηκε 2η στο σόλο. Πρώτευσε η Ισπανίδα, Χέμα Μενγκουάλ. Στο ντουέτο οι Μακρυγιάννη και Δέσποινα Σολωμού πήραν την 6η θέση (και 5η στην Ευρώπη). Νίκησαν οι Ρωσίδες, Νταβίντοβα και Γερμακόβα. Στο ομαδικό επικράτησε η Ρωσία.

– Τη δεύτερη νίκη, που θα τους δώσει την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών, θα επιδιώξουν να πετύχουν σήμερα (18.00) ο Ολυμπιακός στην Χίο και ο Εθνικός στη Βουλιαγμένη (19.00). Στους πρώτους αγώνες είχαν νικήσει, ο μεν Ολυμπιακός με 8-7, ο δε Εθνικός με 9-7. Το ίδιο θέλει να πετύχει ο Πανιώνιος στα Χανιά (19.00), για να πάρει την 5η θέση και να εξασφαλίσει συμμετοχή στο Τρόπαιο ΛΕΝ. Στη Ν. Σμύρνη επεβλήθη με 11-8.

– Στη Σεβίλλη μεταβαίνει σήμερα ο 3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 5 χιλιόμετρα, Σπύρος Γιαννιώτης, για να μετάσχει το Σάββατο στα 10 χλμ. στο παγκόσμιο κύπελλο κολύμβησης σε ανοικτό νερό.

– Οι Αλ. Μάνος, Στ. Παπαρούνας, Θ. Μπίμης, Ευτ. Πάππα, Ντ. Γεωργάτου και Ι. Δραζίνου θ’ αγωνισθούν στο γκραν πρι καταδύσεων της Μαδρίτης (8-10 Ιουνίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή