ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΡΗΣΚαι το όνομα αυτού Χουάν Κάρλος Ολίβα

Διαβασμένος ήρθε στην Ελλάδα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο νέος προπονητής του Αρη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι θέλει πρώτα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Χοσπιταλέτ προκειμένου να συγκεντρωθεί στο χτίσιμο της νέας του ομάδας: «Εχω μιλήσει αρκετές φορές με τον κ. Φερέρ. Θέλω χρόνο, όχι για να αποφασίσω αν θα έρθω στον Αρη, αλλά για το πότε θα τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με τη Χοσπιταλέτ. Μετά θα έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα. Δεν μπορώ να αξιολογήσω την ομάδα του Αρη, γιατί δεν ανέλαβα ακόμη. Μόλις έρθω θα κάνω την αξιολόγησή μου».

ΞΑΝΘΗ

Θέλει Κοχ στην εστία

Δίχτυα στη Γερμανία έχει ρίξει η ακριτική ομάδα, η οποία ενδιαφέρεται για τον 35χρονο τερματοφύλακα της Ντούισμπουργκ, Γκέοργκ Κοχ, ο οποίος, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, φέρεται να είχε επικοινωνία με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή της ακριτικής ομάδας Χανς Μπόγκαρντς, στην οποία συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι Ζαπρόπουλος, Ρίκα που είχαν δοθεί δανεικοί στον Εργοτέλη επιστρέφουν, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μελισσά.

ΔΑΝΙΑ

Και μήνυση στον Πόουλσεν

Σε μπελάδες φαίνεται ότι έβαλε τον Κρίστιαν Πόουλσεν η αποβολή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Δανίας με τη Σουηδία στην Κοπεγχάγη. Και αυτό γιατί ένας Δανός φίλαθλος κατέθεσε μήνυση κατά του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, επειδή έριξε γροθιά στο στομάχι του Σουηδού Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο 27χρονος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά δεν σχολίασε τη μήνυση εναντίον του.

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

Συλλογή με Euro 2008

Οι δύο μασκότ του Euro 2008, ο Trix και ο Flix, παρουσιάστηκαν από τα Αυστριακά Ταχυδρομεία σε μια ειδική σειρά γραμματοσήμων που θα κυκλοφορήσει σε 700 χιλ. κομμάτια. Η σειρά αυτή δεν θα είναι η μόνη που θα εκδώσουν τα Αυστριακά Ταχυδρομεία. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις αφιερωμένες στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του 2008.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Μαρίνο αντί Μαλεζάνι

Ο 44χρονος Πασκουάλε Μαρίνο, πρώην προπονητής της Κατάνια, ανέλαβε να διαδεχθεί τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο της Ουντινέζε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή