ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΓΕΡΝ: Αύριο θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Λούκα Τόνι. Ωστόσο, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι πιστεύουν πως στο πολυτελές ξενοδοχείο του Μονάχου, όπου θα παρουσιαστεί ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μπουντεσλίγκα, θα ανακοινωθούν κι άλλες δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές: του Φρανκ Ριμπερί και του Μίροσλαβ Κλόζε. Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελούν ήδη οι Οουεν Χάργκριβς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κλαούντιο Πιζάρο (Τσέλσι) και Ρόι Μακάι, με τον τελευταίο να συζητάει με τη Φέγενορντ.

ΜΙΛΑΝ: Διατεθειμένη ν’ αποχωριστεί τις υπηρεσίες του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 24 εκατομμυρίων ευρώ είναι οι «ροσονέρι». Την πληροφορία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλουν τον παίκτη στην ομάδα, αλλά δεν μπορούν να τον αποτρέψουν από το να φύγει αν, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, δεν περνάει καλά στην ομάδα. «Θα τον αφήσουμε, αν βρεθεί ομάδα να μας πληρώσει 24 εκατομμύρια ευρώ», εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ο Κοσί Σακά υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο. Ο 21χρονος παίκτης άσος, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

ΛΑΝΣ: Μόλις δύο χρόνια μακριά από τα γήπεδα άντεξε ο Γκι Ρου, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λανς στη θέση του Φρανσίς Ζιλό, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2005 ο 69χρονος προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Οσέρ μετά 44 χρόνια συνεργασίας.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από την Ολλανδία, η ολλανδική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρόι Μακάι. Ο επιθετικός των Βαυαρών παρά το γεγονός ότι σημείωσε 16 γκολ φέτος, δέχτηκε έντονη κριτική και πλέον το μέλλον του στον σύλλογο του Μονάχου δεν είναι σίγουρο μετά και την απόκτηση του Λούκα Τόνι, ενώ τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα αν τελικά αποκτηθεί από την Μπάγερν και ο Κλόζε.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ο Ισπανός μέσος Σεσκ Φάμπρεγας προειδοποίησε ότι εάν αποχωρήσει ο Αρσέν Βενγκέρ από τον πάγκο της Αρσεναλ, κατά 90 τοις εκατό θα φύγει και ο ίδιος. «Χωρίς τον κ. Βενγκέρ η Αρσεναλ δεν θα είναι ίδια, ταυτίζω την ομάδα με αυτόν» δήλωσε, καθώς δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι ο Αλσατός τεχνικός θα συνεχίσει με τους «κανονιέρηδες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή