Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

THE DAILY ΤΕLΕΕGRΑΡΗ

Προημιτελικός για κλάματα

Οσοι από τους θεατές του Ρολάν Γκαρός προτίμησαν να πάνε για φαγητό ή ποτό την Τρίτη το μεσημέρι αντί να παρακολουθήσουν τον τραγικό πρώτο προημιτελικό της ημέρας στο απλό γυναικών, είναι σίγουρα τρανοί γνώστες του τένις που ξεχωρίζουν και επιλέγουν την ποιότητα. Το ματς μεταξύ της Σέρβας Ανα Ιβάνοβιτς και της Ρωσίδας Σβετλάνα Κουζνέτσοβα ήταν μια ντροπή, μια απογοήτευση, ένα γεύμα για σκύλους. Στο πρώτο σετ, η Κουζνέτσοβα έμοιαζε να έχει αρνηθεί να συμμετάσχει, στέλνοντας στη θέση της κάποια σωσία της που έπαιζε λες και χτύπαγε την μπάλα με οδοντόβουρτσα, όποτε την πετύχαινε. Ετσι το πρώτο σετ πήγε με 6-0 στην Ιβάνοβιτς, στον χρόνο που παίρνει να φάει κανείς μισή ντουζίνα σαλιγκάρια. Στο δεύτερο σετ εμφανίστηκε η αληθινή Κουζνέτσοβα, ενώ η τεχνική της αντιπάλου της ξεκουραζόταν κάπου αλλού. Στο τρίτο πια σετ, μετά από ανταλλαγή πλήθους λαθών, προέκυψε νικήτρια (η Ιβάνοβιτς), προς ανακούφιση όλων.

ΑS

Με ή χωρίς Γκαρμπαχόσα

Φτάσαμε να μαδάμε τη μαργαρίτα για να μάθουμε εάν ο Γκαρμπαχόσα θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Ισπανίας. Αν τελικά δεν συμμετάσχει, θα πρόκειται για μια σημαντική απουσία. Οχι όμως και για κάτι που δεν διορθώνεται. Ευτυχώς διαθέτουμε ένα σύνολο παικτών που μπορούν να χαρακτηριστούν οι καλύτεροι στην ιστορία του ισπανικού μπάσκετ. Ετσι, ακόμη και η πιθανή απώλεια του Γκαρμπαχόσα δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί, καθώς η σημερινή Εθνική είναι μια πραγματική ομάδα. Επτά από τους πρωταθλητές κόσμου (οι Καλδερόν, Λόπεθ, Καμπέθας, Ναβάρο, Μπέρνι, Ρέγιες και Γκασόλ) παίζουν μαζί εδώ και εννέα χρόνια, από τον θρίαμβό τους στο Ευρωμπάσκετ νέων. Αντίθετα, ο Γκαρμπαχόσα προστέθηκε αργότερα σε αυτή τη φουρνιά. Ετσι, και χωρίς αυτόν, ξέρουμε πώς να νικάμε.

ΟLΕ

Τραγική άμυνα

Επιτέλους ο Λιονέλ Μέσι έδειξε τη μεγάλη αξία του στο φιλικό ματς της Εθνικής Αργεντινής με την Αλγερία, που έληξε με σκορ 4-3. Πέτυχε ένα φοβερό τέρμα και σκόραρε και από τη βούλα του πέναλτι, ενώ ήταν και ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της αργεντίνικης επίθεσης. Τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν από τον Τέβες (πέναλτι) και τον Καμπιάσο (κεφαλιά). Ωστόσο, η Αλγερία μας έβαλε τρία γκολ, σχεδόν όμοια, όλα από στημένες φάσεις. Ο τερματοφύλακας, «Πάτο» Αμποντανσιέρι, ήταν τραγικός στις σέντρες κι έπαιξε το χειρότερό του παιχνίδι με την Εθνική, ενώ και η άμυνα δεν τον βοήθησε επ’ ουδενί. Πώς να δικαιολογηθεί μια τέτοια εμφάνιση;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή