Στα χαρακώματα Τσέλσι και Ρεάλ για τον Ρόμπεν

Στα χαρακώματα Τσέλσι και Ρεάλ για τον Ρόμπεν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μήλον της Εριδος» τείνει να γίνει για Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολλανδός μέσος των Κυπελλούχων Αγγλίας, Αριεν Ρόμπεν. Ο διευθύνων σύμβουλος της Τσέλσι, Πίτερ Κένιον, δήλωσε χθες ότι πρόκειται να καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία στη FIFA κατά της Ρεάλ, διότι οι Ισπανοί προσέγγισαν παρανόμως τον ποδοσφαιριστή.

Τις διαπραγματεύσεις με τον Ρόμπεν παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλδερόν, λέγοντας ότι έχει μιλήσει και με την Τσέλσι για τον παίκτη, κάτι όμως που ο κ. Κένιον αργότερα διέψευσε.

«Βλέπουμε ότι ο κ. Καλδερόν επιβεβαιώνει πως η Ρεάλ μίλησε με τον Αριεν. Συνεπώς, η Τσέλσι θα ζητήσει από τη FIFA να διερευνήσει αυτή την παράνομη προσέγγιση, ενώ δεν έγινε καμία συνάντηση ή συζήτηση ανθρώπου της Τσέλσι με τον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ για το μέλλον του ʼριεν», είπε ο κ. Κένιον.

Ο 23χρονος μέσος ανήκει στην Τσέλσι από το 2004 και η μεταγραφή του στη Ρεάλ ήταν μία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Καλδερόν προτού εκλεγεί στην προεδρία του μαδριλένικου συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή